Arama sonuçları: *

1. mustafamuslu

Temu Bedava Sipariş Nedir

Eyvallah dostlar
  2. mustafamuslu

Temu Bedava Sipariş Nedir

Arkadaşlar sepete aula f75 klavye attım bide sepet tutarı doldurması için çorapta ekledim. Sepette bi kaç gün bekledi şimdi bana Bedava sipariş diyor. vergi dahil 1077 tllik şeyin yanında 600 küsür kredi kazancakmışım. Bu nedir kartıma iade mi olacak o para tam anlamadım. Bir de 17 yaşımdayım...
  3. mustafamuslu

Se 214xt vs Se224xts

Hocam merhabalar aynı işlemci için almak istiyorum sizin ısınma dereceleriniz nedir ortalama ve maksimum değerler.
  4. mustafamuslu

CLOUD 3 2600TL ALINIR MI

Normalde hs80 wireless alacaktım ama bunun fiyatı uygun geldi notmalde 3.5k ya falan görüyordum amazonda ve teknosada 2600 sizce nasıldır ses kasılır mı müzik film performansı nasıl mikrofonu iyi midir özellikle kullanan varsa yorumlarınızı isterim
  5. mustafamuslu

Razer Blackwidow v4 75% alınır mı

Blackwidow v4 75'in tasarıma bayılıyorum. Bu klavyeyi sizce almalı mıyım 6000TL şu an da birde SS apex 7 TKL var bu da 3500 civarı tabii fiyat farkı çok biliyorum. Razerın o kompakt tasarıma hayran kaldım ve bilek desteği çok güzel. Veya blackwidow v4 75 gibi bildiğiniz kaliteli klavye var mı
  6. mustafamuslu

İNTERNETİM GİDİP GELİYOR

Buyrun hocam
  7. mustafamuslu

İNTERNETİM GİDİP GELİYOR

İnternetim özellikle 18 ile gece 2 arası çok sık gidip geliyor. Gündüz vaktide oluyor fakat akşam saatleri çok yoğunlaşıyor bu saatlerde 15 20 kere gidiyor belki daha fazla. Sorun aralık sonunda başladı. Aralıkta bi fırtına sonucunda internetimiz gitti. Yaklaşık 1 ay internetsizdik ve modemde...
  8. mustafamuslu

KOLTUK TAVSİYE 3K CİVARI

Oyuncu koltuğu, ofis koltuğu fark etmez ömrümü mutfak sandalyesinde geçirdim ve rahat bir koltuk istiyordum. Param olsa hawk alcaktım ama o kadar yok bu civarda ne tavsiye edersiniz eğer önerdiğiniz 4-4,5 k ise bakarım kalitesi iyi ise ancak daha yukarı çıkamam maalesef
  9. mustafamuslu

VXE R1 mi ATTACK SHARK 3 mü

Kablosuz bir mouse arıyorum 1000TL civarına karşıma bu iki mouse çok çıktı, ilgimi de çekti. Sizce hangisi tercih etmeyiliyim yoksa başka alternatifler var mı önerdiğiniz ATTACK SHARK 3...
  10. mustafamuslu

Oyuncu Koltuğu Tavsiye

Oyuncu koltuğu istiyorum. 6k ya hawk var o belki olabilir olabilir ama muhtemelen o kadar çıkamayacağım 4-5k ya önerdiğiniz ne var
  11. mustafamuslu

GTA San Andreas'ın eski versiyonu nereden bulunur?

Bana da atabilir misiniz
  12. mustafamuslu

GTA:SA nereden bulabilirim? Rockstardan hiçbir oyunu alamıyorum.

Başlıkta da yazıldığı üzere GTA:SA arıyorum. Oyunun definitive olmayan trilogy versiyonunu Rockstarda gördüm ancak satın al dediğimde "Bu içerik için gereksinimleri karşılamıyorsunuz." uyarısı alıyorum. Sonrasın Rockstarın bütün mağazadaki ürünlerinde bu sorunu yaşadığımı fark ettim. sorun nedir...
  13. mustafamuslu

GTA San Andreas'ın eski versiyonu nereden bulunur?

Buldunuz mu acaba? Bende arıyorum da. 1709460407 Satın al dediğimde "Bu içerik için gereksinimleri karşılamıyorsunuz." uyarısı alıyorum diğer oyunlarda da aynı uyarı verdi Rockstar. Benlik bir durum mu genel bi hata mı var. Nasıl çözebilirim.
  14. mustafamuslu

gta5 rp başlamak istiyorum tavsiye

Arkadaşlar 16 yaşındayım ilk defa gta 5 rp pynamak istiyorum yeni başlayan ve 16 yaş alan bir sunucu var mıdır? birde ne yapmam lazım başka öneriniz tavsiyeniz rp nasıl öğrenebilirm detaylıca. Teşekkürler.
  15. mustafamuslu

TWD DEFİNİTİVE SERİES TÜRKÇE YAMA

TWD türkçe yama arıyorum bulamıyorum. Definitive series için olacak. Var mı sizin bildiğiniz Anonymus çeviriye 60 tl de vermek istemiyorum şahsen
  16. mustafamuslu

500-600 tl 7.1 kulaküstü kulaklık tavsiye

Oyunlar için kullanacağım 7.1 500 600 tl civarı eğer önerinşz varsa 700 TL'ye de zorlarım
  17. mustafamuslu

200-300 TL uzun ömürlü mouse önerisi

bu mouse bilmem ama hepsuburadada 400tl mouse var ilk alışverişte 75tl indirim oluyor asus tuf m3 ben kullanıyorum gayet memnunum uygun ve asus 324 tl alırsan benxe gayet güzel
  18. mustafamuslu

MOUSE PAD ÖNERİSİ LAZIM

hocam aklıma geldide mousepad piyasasını hiç bilmiyorum 200 300 tl olabilir ondan yazmayım dedim 300tl yi geçmezse çok iyi olur ve büyük olursa 1691411944 şahsen boyutu ve tek renk olması hoşuma gitti büyük ihtimal bunu alabilirim çok sağol
  19. mustafamuslu

MOUSE PAD ÖNERİSİ LAZIM

Mouse pad istiyorum büyük olsun cs çok oynadığım için ama klavyeyide alan mouse padler mi yoksa mouse için olanlar mı bilemiyorum sizin bildiğiniz öneriniz uygun fiyatlı var mı
  20. mustafamuslu

BU SİSTEM NEDEN ÇOK UCUZ

daha ucuzunu getir hocam 3060ti
Geri