Arama sonuçları: *

1. S

Bilgisayarım sürekli resetleniyor

piyasada yok hocam
  2. S

Hocam bios pilini çıkarıp taktım ayrıca başka hdd ile denedim yine de düzelmedi. Anakartta debug ledlerde sadece cpu ledi yanıyor. 1400 e aldım hocam.
  3. S

Arkadaşlar herkese merhaba, Bilgisayarımın anakart driverının yükledikten sonra sürekli kendini reslemeye başladı resleme süresi sürekli düşüşe geçti şimdi yarım saniyede bir resetliyor kendini.Bilgisayar driverı yüklerken ilk yarım saatte furmark testi yapmıştım.Sıcaklık değerleri iyiydi.Sizce...
  4. S

Asus x550vx siyah ekran sorunu

Driverların günce , Bilgisayar bakıma gidip geldi yine de düzelmedi.
  5. S

144hz 1ms çok pahalı olmayan monitör önerisi lütfen

Bütçenden monitör için kısmak istiyorsan ikinci ele yönelebilirsin.Ben Acer ın TN panel ve pivot özellikli monitörünü kullanmıştım ve memnun olmadığım için satmıştım
  6. S

Asus x550vx siyah ekran sorunu

Arkadaşlar merhaba , Asus x550vx 12gb ramli modeli laptobumda günlük uygulamaları kullanırken (tarayıcı , office) ekran birden siyah oluyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor sorun ne olabilir?
  7. S

170 tl oyuncu kulaklığı?

Ben de gamepower medusa ile Rampage in rm k5 kamuflaj olanı arasında kaldım kamuflaj olanın kulak padleri kumaş olması çok cezbediyor ama görünüm olarak ve rampage olması düşündürüyor ya da 150 daha ekleyip ikinci el void pro alasom var Ayrıca 712 şu anda gittigidiyorda 170 tl yw bulabilirsin.
Geri