Arama sonuçları: *

1. O

S24 ultra dokunmatik ekran çalışmıyor

Hocam şöyle bir sorun var cihazım yurddışı malesef 🥲
  2. O

S24 ultra dokunmatik ekran çalışmıyor

Arkadaşlar 2 aydır s24 ultra titanyum modelini kullanıyorum bir gün gece film izlerken uyua kaldım ve telefonumun şarjı bitti sabah uyandığımda şarjının bittiğini gördüm ve şarja taktım telefon açıldı bi kaç dk sonra bi baktım telefonun dokunmatiği çalışmıyor telefonu telefencuya götürdüm...
  3. O

🔥İndirim SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7600 8GB 7.138 ₺

Knk hepsiburada üzerinden sapphire rx 6650 xt nitro siparişi veridim umarım ekran kartı iadesini kabul ederler 3 gün oldu alalı 3 gündür işten geliyorum kartla uğraşıyorum kartı ben bide r5 5600 le kullanıyorum şöyle düşündüm 10 20 fps az olsun sıcaklıkta düşük olsun kısacası kafam rahat olsun...
  4. O

Cs go oynadın mı hiç uzun süre başkan arkadaşların dediklerinin hepsini yaptım format attım ddu ile sürücü kaldırıp yükledim cs go da yaşıyorum özellikle grafik ayarlarını değiştirirken bi ağırlık maplere girerken yavaşlık var 3 gün oldu kartı pc ye takalı bakalım iade işlemi başlattım inşallah...
  5. O

başkan windows 11 son sürüm kullanıyorum rx 580 de bi sorun yaşamıyodum rx 7600 e geçince sorun oldu saçma bir şekilde windows update den neden böyle bir sorun olsun ki ?
  6. O

12100f RX 7600 sistem düşük fps

Başkan bende r5 5600 var rx 7600 aynı senin gibi xigmatek 500 2 power supply var rdr 2 ultra ayarlarda sorun yok ama cs go da sistem saçmalıyo donuyo bazdn özellikle grafik ayarlarını değiştirirken takılıyo oyundaykende kitleniyo amd sürücü hata veriyo ama fpslerim yüksek amd adrenalin 23.7.1 sürüm
  7. O

Arkadaşlar bir şey sorucam ben yeni 4 gün önce rx 7600 aldım sapphire pulse kartı sistemime taktım sistemim r5 5600 16 gb ram rx 7600 xigmatek tauro m plus 500w psu 80 plus bu sistemde rdr 2 ultra ayarlarda hiçbir sıkıntı yaşamazken kapanma filan psu yetmez diye düşünmüştüm ama cs go da bi anda...
Top Bottom