Arama sonuçları: *

1. A

SNR MARGİN DEĞERİ NASIL YÜKSELTİRİM

Arkadaşlar süperonlinedan türknete geçtim geçtiğimden beri aralıklı şekilde internette kopmalar yaşıyorum Snr margin değerini yüksetlmem söyleniyo hızı düşürmek istemiyorum bunu nasıl yapabilirim ev yeni kablolarda eski değil modemide 1ay önce aldı tp link vr 300 kullanıyorum değelerler şu...
  2. A

Hangi laptobu tercih etmeliyim

Arkadaşlar üni için laptop alacağım şarjı 3 saat dayansa yeter oyunlardada sorun çıkarmasın sizce hangisini almalıyım https://www.trendyol.com/hp/victus-amd-ryzen-5-8645hs-16gb-512gb-rtx3050-6gb-freedos-15-6-fhd-ips-144hz-gaming-laptop-b9km2ea-p-929697232?boutiqueId=681310&merchantId=968...
  3. A

Çözüldü✓ R7 240 HANGİ DRİVER KURMALIYIM

Bu iki driverdan hangisi daha stabil çalışır kart sapphire r7 240 2gb
  4. A

Amd Driverı Oc sonra çöküyo

Arkadaşlar Amd r7 240 ekran kartım var önceki konuda yaptığım overclock hayla duruyor ama bi sorunum var ısıda felan sorun yokta amd driveri oyun oynarken bazen 1 saat bazen 4saat sonra kendi kendine çöküyo oyunda kapanıyo ekranda gidip geliyo sonra geri açılıyo driver nasıl çözerim
  5. A

STANDART DIŞI O.C DA SORUN OLURMU SİZCE

Normalde 950ye 1000şeklinde kullanıyodum msi afterburner indirdim ve resmi ayarlar dışında overclock ayarını açıp 975e 1100 şeklinde biraz daha arttırdım ısıda bi problem çıkmadı normalde 68 derece görüyodu şimdi 69 max gördü kartta sorun çıkarırmı sizce kart r7 240 sapphire
  6. A

Yardım PC RUSTTA GİRİNCE KİTLENİYOR

Arkadaşlar 2gün önceye kadar bi sorun yoktu 50fps düzeylerinde düşük ayarlarda oyunu oynuyodum akşam kapattım sabah açtım oyunu sunuculara girerken pc komple kitleniyo res atmam gerekiyor diğer oyunlarda olmuyo psu,ekran kartı,işlemci testleri yaptım bi sorun çıkmadı nasıl çözebilirim
  7. A

Mouse Sağ tarafa dönmüyor

Arkadaşlar geçen gün ge force now aldım ama rust oynarken mouse sağ tarafa dönmüyor takılıyo sola çevirince düzeliyo 1-2dk sonra yine oluyo nasıl çözerim sil yükle felan denedim sadece sağa dönmüyor takılıyo mouse kasıyomuş gibi oluyo sola döndürüp sağa yapınca düzeliyo sonra yine gidiyo
  8. A

YENİ SSD BİOSTA GÖZÜKMÜYOR

Yeni bir sata ssd aldım biosta gözükmüyordu diğer diskleri çıkarıp sadece onu takınca gözüktü sonra diğer ssd mi takıp sistemi açtım ssd biçimlendirdim pc kapatım açınca ssd dahada gözükmüyor ne biosta nede açıldığında kablolarıda değiştirdim
  9. A

FX 6100 Overclock nasıl yaparım

Cpu clock ratio ile cpb raito değişince pc açılıyo sonra direk donuyo
  10. A

FX 6100 Overclock nasıl yaparım

Arkadaşlar şuan 3.9ghz çalışıyor 40dereceyi görmüyo bile 4.5ghz kadar oc destekliyormuş 4.3ghz seviyesine nasıl çıkartırım bios ayarları şuan böyle gigabyte ga-970a-ds3p anakart kullanıyorum
  11. A

AMD ÜZERİNDEN MONİTÖRE OC YAPMAK RİSKLİMİ

Arkadaşlarm monitörüm normalde 1080p de 60hz gözüküyor ama amd üzerinden özel çözünürlük yapıp 1080p de 75hz yapabiliyorum bu bi sorun çıkarırmı
  12. A

2.Monitör takmak fps etkilermi

fx6100 4ghz işlemcim var r7 240 oc ekran kartı 2.monitörde fazla bişi yapmam alt tab atıp discord açmak yerine orda açık durur bu fps etkilermi
  13. A

Yüzey Biçim optimizasyonu açılmalı mı?

Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım ve eskiden açıkmıydı bilmiyorum amd ayarlarında yüzey biçim optimizasyonu açılmalı kapanmalımı drop yiyor pc bundan dolayı olabilirmi
  14. A

Oyun Oynarken fps aniden 20de kalıyo

R7 240 oc fx 6100 4ghz 16gb ram 500w power 240gb ssd normalde çok rahat oynuyodum 1haftadır böyle oldu
  15. A

Oyun Oynarken fps aniden 20de kalıyo

Arkadaşlar Rust oynarken 50fps yakın alıyorum low grafiklerde yalnız anlamadığım şekilde bazen 4saat oynuyorum oluyo bazen 10dk sonra oluyo fps 50lerden bi anda 20lerde kalıyo ve artmıyo ekran kartı kullanımı işlemci kullanımıda normal değerlerde 60dereceyide geçmiyor sebebi ne olabilir sadece...
  16. A

Çözüldü✓ SSD DEĞERLERİM NORMALMİ?

SATA SSD KULLANIYORUM 550MB OKUMA 450YAZMA VAADİ VERİYORDU BU DEĞERLER NORMALMİ SONDAKİ 2DEĞER DÜŞÜK GİBİ GELDİ
  17. A

FC 24 BİLGİSAYARIM AÇARMI?

Arkadaşlar sistemim r7 240 overclocklu fx 6100 4ghz var fifa 23 50-60 alıyordu şimdi fifa 24 alıcam kaç fps alır 30 sabit alırmı ne diyorsunuz? 16gb ram Sapphire r7 240 oc fx 6100 4ghz
  18. A

Valorant 80 fps lerde kalıyor

degerler bu şekilde limit felan bisi yok 1707160145 Psu markasıda Coleermaster rs-500 pcap-ı3 500w
  19. A

Valorant 80 fps lerde kalıyor

arkdaşlar bi önceki konuda bahsetmiştim amd hd 6850 ekran kartım amd fx 6100 işlemci 500w psu 16gb ramim var 1600mhz yalnız rust gibi büyük bir oyunda bile 50 fps alırken valorantta 70 lerde 80 lerde kalıyor drop yiyor sorun ne olabilir overclock bile yapsam çöznürlüğü düşürsem arttırsamda hep...
  20. A

Amd hd 6850 tam performans vermiyor

Kral 1hafta önce cok değil yani bunun yarısı olan kartla 85fps felan alıyodum ama bi sey fark ettim kartla gta5 de 68fps felan alıyorum valo lol tarzı oyunlarda bisi oluyo
Geri