Arama sonuçları: *

1. E

Yardım KLAVYEMDEKİ SORUN NE TOP 75 HE

Hocam aynı klavyeyi almayı düşünüyorum ama hiç bir inceleme videosu bile yok. Sitesinde bile bulamıyorum. Son durum nedir?
  2. E

DARMOSHARK TOP 75 HE Alınır mı?

Hocam aldınız mı bu klavyeyi ?
  3. E

3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

https://wraithesports.com/products/darmoshark-top75-he-kablolu-klavye-manyetik-switch-he Bu nasıldır? Video falan bulamadım ama hiç bir yerde
  4. E

3K Klavye Önerisi %75-100

Hiç bi yerde incelemesini falan bulamadım. Hep mekanik modeli var
  5. E

3K Klavye Önerisi %75-100

Hocam bu klavye ve gameraider k1, howl 75 klavyeleri arasında kaldım. Sen kullandın mı bu top75 i ? 3.500 tl ye kadar manyetik %75 klavye önerin varmıdır?
  6. E

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

gameraider k1 he - Darmoshark Top75 HE Wired - Howl 75 - Beast r75 sizce hangisini tercih etmeliyim? Maks bütçe 3.500
  7. E

Gameraider He snaptap klavyemde snaptap sorunu

çözebildin mi sorunu ? başka problem oldu mu ? bende almayı düşünüyorum da.
  8. E

GameRaider K1 HE hk düşünceniz nedir?

Ürünü aldın mı hocam ?
  9. E

Bu çizgi ekran kartı arizasi midir

Hocam konuyu hortlatıyorum ama bende şuan aynı şeyi yaşıyorum nasıl çözüldü mü problem neymiş?
  10. E

Monitörde yukarıdan aşağıya çizgi

2028 e kadar garantisi devam ediyor. Ben benq destek ekibi tecpro ekibine mail ile sorunu iletmişti. Ben en iyisi göndereyim hocam çok teşekkür ederim.
  11. E

Bende öyle düşünüyorum ama sürekli olan bir şey değil işte. Servis monitörü takacak öyle bekleyecek bir şey görmezlerse sorun yok diyip yollayacaklar gibime de geliyor bir yandan. Tabi yapılan işlemleri vs. bilmiyorum belki cahilce düşünüyor olabilirim :D Çünkü sorun sürekli olan bir şey değil...
  12. E

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 ay önce aldığım BenQ Zowie XL2546X monitörüm de 4-5 aydır şöyle bir problem gözlemliyorum. Monitörü bezle silerken hafif bir baskı yaptığım da sağ tarafta yukarıdan aşağıya doğru mor düz bir çizgi geliyor elimi çektiğim an kayboluyordu. Sonra normal denemek için...
  13. E

Yardım Türk Telekom binama fiber altyapı çekme işlemlerine başladı

hocam son durum nedir uzun bir süre geçmiş aradan bende aynı süreci yaşıyorum şuanda.
  14. E

Yardım Türk Telekom Fiber Kablo çekildi proje yok

son durum nedir aynı durumu yaşıyorum şuan da.
  15. E

Yardım Türk Telekom Fiber Binama Çekildi Devamı Yok Öylece Kaldı

konuyu hortlatıyorum ama acaba fiber geldi mi son durum nedir ? :D
  16. E

4.000 TL Klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar Şu an ASUS ROG scope TKL kullanıyorum yaklaşık 3 yıl kadar oldu. Biraz daha ufak 75 ya da 68'lik klavyeye geçmek istiyorum. 60 denedim ama F tuşları ve yön tuşları olmaması canımı çok sıktı yoksa memnundum. Aklımdaki bazı modelleri aşağıya bırakıyorum bu modeller arasındaki...
  17. E

CS2 RTX 5090 9800X3D sistemde düşük fps sorunu

Sorunu çözebildin mi?
  18. E

5000-6000 mouse önerisi

Bu dediğin kampanyalar nasıl yapılıyor dostum? Birde bu mouse un bir çeşidi var en iyisi bu attığım mı?
  19. E

5000-6000 mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2 yıl kadar Zowie EC3-C kullandım son 3 aydır da Ajazz 159Pro kullanıyorum. 159Pro iyi hissettiriyor fakat biraz küçük ve avucuma oturmuyor. Palm claw arası ama palm ağırlıklı bir tutuşum var. Biraz araştırdım aklıma yatan birkaç mouse oldu aşağıya bırakıyorum. Sadece prof...
  20. E

Ajazz Aj159apex skatezz önerisi var mı ?

Ürün hiç bir yerde stokta yok ya? Benim 159pro skatezleri eridi resmen. Çözüm varmı başka?
Geri