Arama sonuçları: *

• Users: Seira
  • Order by date
  1. Seira

Öneri 70.000 Lira Sistem Önerisi

Anladım çok teşekkür ederim ♡
  2. Seira

Öneri 70.000 Lira Sistem Önerisi

1tb Ssd'm Var Ve kasamda var 《 Ekran kartı , Anakart , İşlemci, Ram , Sıvı soğutucu Ve Psu 》 70k bütçe ile toplarmısınız ☆ Oyun için olacak hikayeli oyunlar çoğunlukta her tür oyunda güzel hissettirecek bir sistem
  3. Seira

Yardım Monitör değiştirmeyi düşünüyorum

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-twisted-minds-tm27dqi-27-1-ms-qhd-rgb-ips-oyuncu-u-fiyati,68003074.html 》 27 inç / 1ms yenilenme / 240hz / IPS paneli Asus tuf gaming monitörleri kesinlikle bakmalısınız buarada çok iyi iş çıkarıyor o serisi
  4. Seira

Android TELEFONA VİRUSMU GIRDI ?

Samsung markasının pil ömrünün kısa olduğunu düşünüyorum Ayrıca batarya ömürlerinin kısa olmasıda kronik sorun gibi bir şey
  5. Seira

Hor kullanmadıysan ölü piksel vs. Yoksa ve kaç sene kullandın değişir ama 1800 2000 civarı maksimum satarsın diye düşünüyorum minimum 1500e satarsın hala dolar artıyor ama ikinci el sitelerine girip satanlar kaça satıyor ona bakmayı unutma
  6. Seira

Yardım Rx6900xt Gigabyte hangi İşlemci Uygun olur

açıkçası kaba taslak yaparsam 8k~12k gibi bir bütçe
  7. Seira

Yardım Rx6900xt Gigabyte hangi İşlemci Uygun olur

DDR5 OLMASI ÖNEMLİ
  8. Seira

Aynı fiyata daha güzelleri olduğunu düşünüyorum neden iki seçeneğin var?
  9. Seira

2.el monster laptop almayı planlıyorum satıcıya ne sorabilirim

O işlere girme bence parça eksikliğinden tut direk pc gelmeyebilir Elden alsanda sakın güvenme bir kere dolandırldım aynı şekilde laptopun parçaları eksikti
  10. Seira

Öneri Airpods 2 almak istiyorum tavsiye.

Ayrıntılı farklarını görmek için applenin kendi sitesinden karşılaştırın İçiniz rahat olsun alırken ikiside kötü değil https://www.apple.com/tr/airpods/compare/
  11. Seira

tabii ki proya gerek yok fakat proyla arasındaki fark • Daha Fazla Şarj ömrü sunması • Gürültü engelleyici daha yüksek performans • Dokunmatiki daha iyi ve daha çeşitli •Ses kalitesi bi tik daha yüksek Benim bildiğim bunlae almışken iyisini almakta iyi tabii ki
  12. Seira

Ayrıca Jbl için çok iyi yorum var kullanmadım fakat internetten mutlaka araştırın Biliyorsunuz jbl ve Sony gerçekten kaliteli kulaklık üretiyor https://ty.gl/bjg3d1o8y7 ☆
  13. Seira

Anlıyorum airpods alacaksanız bütçenizi zorlayıp pro almalısınız :blobdance:
  14. Seira

İpad alınır mı? Hangi Modeli?

Telefonum 64 GB ve kesinlikle yetmiyor video gibi ağır şeyler yüklüyorum genshin bile ağır bir uygulama zaten ☆
  15. Seira

Airpods önermiyorum kesinlikle hiç kullanışlı değil Gerçekten pişman olursunuz kulak üstü bir kulaklık tercih edebilirsiniz jbl 560bt tarzı ♡
  16. Seira

İpad alınır mı? Hangi Modeli?

Maalesef bana yetmiyor genellikle çok dolu oluyor ürünlerim
  17. Seira

Yardım Kasada Hem Görünüme Hemde İşlevine önem veriyorum Kasa önerilerinizi Beklerim

İşlemcime daha karar vermedim fakat 7 5700 düşünüyordum ama ddr5e yöneldim öyüzden belli değil 1690017149 İşte fiyatlar kaç katı arttı bende bundan muzdarip oldum
  18. Seira

Yardım Hangi gpu'yu tercih etmeliyim

Sapphire markasına pek güvenmiyorum açıkçası msi tercih edebilirsiniz
  19. Seira

laptop önerisi lazım

https://ty.gl/ul4uob71hu Sesi sizi rahatsız etmeyeceksen ve çok gezdirmeyecekseniz monster önerebilirim 3050ti ekran kartı i7 11800 1tb ssd Laptobun 144hz ve ips paneli var ve 28bin lira tam sizin bütçenize uygun Ayrıca bildiğim kadarıyla 1 sene boyunca bakımı da şirkete ait ♡
  20. Seira

Psu m sistemime yeterli mi?

Yanlış algılama almışken 650 alıp rahat takılabilirsin bütçe sıkıntıya tabii ki neden olmasın idareli kullanılır
Geri