Arama sonuçları: *

1. M

Yeni Monitör Önerisi Bütçe 5000

Hocam pivot yok ki 1727351668 Pivot özelliği yok hocam
  2. M

FPS im Neden Düşük? MSİ 4050

Hocam ekran kartı 6 GB 25k ya aldım
  3. M

Raunt almalı mıyım bakarsanız sevinirim

Hocam 80 tyt 30 ayt yapıyorum şuan koçluk öneriyorlar ama hem ders almak konusunda da acaba raunt iyi olmaz mı yoksa kunduz mu almalıyım
  4. M

FPS im Neden Düşük? MSİ 4050

Hocam RTX 4050-45W - i5 12450 - 16GB RAM - 500 GB SSD - 144 HZ Laptop Msi. Sistem bu. Ama CS2'de 200 fps falan alıyorum düşük ayarlarda 4:3 çözünürlükte ki çoğu zaman 144 ün altına düşüyor. Sebebi ne olabilir biliyorum ekran kartı watt değeri düşük ama bence en azından düşük ayarlarda 250 FPS in...
  5. M

hocam belli bi programdan ve birilerinin yardımına ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
  6. M

Merhabalar ben yksye hazırlanıyorum 2. sene mezunum pilotluk istiyorum dershaneye gitmek istemiyorum evde her dersten en az 5 kaynağım var ve kaliteli kaynaklar raunt veya doping de alıp hem bir düzenle ve bir asayişle gitmeyi düşünüyorum insanlar çok önermiyor ama ben masa başında çok durduğum...
  7. M

Yeni Monitör Önerisi Bütçe 5000

Merhaba yeni monitör alacağım da hep pivot olması asansörlü olması ve en az 144 hz olması gibi özellikler lazım. Bir kaç tane gördüm ama önerilerinizi beklerim.
  8. M

GPU %0 DA KULLANILIYOR Ne yapmalıyım

Fivemdeyim rtx 4050 ve MSI centerda baktığımda gpunun mghz peri 0 da hocam 1725662397 Fivemdeyim rtx 4050 ve MSI centerda baktığımda gpunun mghz peri 0 da hocam
  9. M

GPU %0 DA KULLANILIYOR Ne yapmalıyım

10. M

Vram saati ofseti yardımcı olursanız

Merhaba dostlar. Bilgisayarda bir şey fark ettim. VRAM saati Ofseti ve Çekirdek saati Ofseti 0 da. Oyunlarda bazen fpsim düşebiliyor. 4050 ekran kartım var. Bu ayarları kaçta kullanmam tavsiye edilir ?
  11. M

Mobil oyun yapmak istiyorum

Merhaba dostlar ben lise mezunu üniversiteye hazırlanan bir genç olarak bir girişimde bulunmak istiyorum. Aklımda bir mobil oyun var. Normalde PC için yapmayı düşünüyordum ama malum mobile göre hedef kitlesi baya az. Şuan 'Godot' adlı uygulamayı öğrenme aşamasındayım ve aklımda bir simülasyon...
  12. M

EA App Siyah Ekran Sorunu

Denedim olmuyor kanks ne. Yapsan da
  13. M

EA App Siyah Ekran Sorunu

Beyler dün aldım oyunu indirdim kurdum EA appi de kurdum Nvidia'nın driverını da yükledim windowsu da güncelledim ama yok aynı hata devam ediyor açılıp pencereli siyah ekran verip kapanıyor çözüldü mü çözülmediyse beklersek düzelir mi?
  14. M

Fifa 24 açılmıyor destek

aynı cihazın 4050lisi var bende aynı hata çözüm bulabildin mi lütfen bulduysan dön ya
  15. M

FİFA 24 RTX4050 LAPTOP

dostum siyah ekranda kalıyor ve kapanıyor hemen ne yapmalıyım
  16. M

EA FC 24 SİYAH EKRAN SORUNU

Beyler dün gece oyunu indirdim sabah kalktım ea hesabını falan kurdum oyunu başlatıyorum oyun pencereli siyah ekran şeklinde açılıp kapannıyor hemen sadece siyah ekran olarak oyunu epicten aldım 300 liraya Laptop Özellikleri 4050 16 GB RAM i5-12450H Sorun nedir bi bilgisi olan lütfen yardım edin la
  17. M

FİFA 24 RTX4050 LAPTOP

sağolasın bıradır
  18. M

FİFA 24 RTX4050 LAPTOP

Beyler benim laptop var i5-12450h 16gb ram 4050 ekran kartı var az önce indirimde Fifa 24 ü 300 TL'ye aldım acaba kaç fps oynarım donma kasma olur mu bi bilgisi olan ?
  19. M

Beyler seri bakarsınız sevinirim RDR2

nası yani reis bi işlem yapmam gerekiyo mu
  20. M

Beyler seri bakarsınız sevinirim RDR2

Ben ortak hesaptan rdr2 oynuyordum oyunun %30unu bitirdim kankalar ama şimdi 350 TL'ye düşmüş almayı düşünüyorum nasıl kaldığım yerden devam edicem ?
Geri