Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ Yeni Toplanan PC Açılmıyor

Heyecandan korkudan hiç fark etmemişim ilk defa üst düzey bir sistem ve ilk defa kurulum yaptım artık daha iyiyim 😅 teşekkür ederim yardımlarınız için ❤️
  2. U

Psu modüler olduğu için 24 pinli kablonun psu tarafına takılacak olan tarafında 2 çatal şeklindeymiş 1 tanesini takmadığım için olmamış şükür çözdük hocam Allah razı olsun
  3. U

On of kısmına tornavida değdirdim ama açılmadı 1734111453 24 pin kablosuna ek 10 lu pin daha var onu da mı takacaktım psu ya 1734112581 Evet arkadaşlar sorun benim biraz cahilliğimdeymiş psu da 24 pin bölünmüş o yüzdenmiş herkese teşekkkür ederim ❤️
  4. U

Akşam bakayım inşallah teşekkürler
  5. U

Video izleyerek yaptım - sağa + lar sola bakıyor , ekran kartı olmadan olur mu çünkü kart baya büyük
  6. U

Evet vidosunu izleyerek yaptım
  7. U

O kısımlarda vida yeri olmayınca atmadım o sıkımtı olur mu, ram ekran kartı takılıyken de denedim açılmadı 1734067394 Bilmiyorum ama ekran kartı takılıyken de çalışmadı 1734067454 Bu şey nedir sanırım ön fanların kontrolcüsü 1 molet mi ne onu taktım bundan olabilir mi
  8. U

Ekran kartını taktıktan sonra mı kısa devre yapayım
  9. U

neresine dokundurmam lazım
  10. U

Merhaba pc yeni topladım ve güç tuşuna basıyorum ama açılmıyor nerede hata yapmış olabilirim ram ekran kartını çıkararak da denedim ama olmadı kabloları da doğru taktığımı düşünüyorum. Özellikler Biostar 650m pro wifi psu:msi mag 850w 80+ gold Ram godram 16 16 32 gb 1 tb m2 ssd Dark freezer...
  11. U

Msi RTX 3080 GPU Pin Girişi Sorunu

Ekran kartıyla ramleri çıkardım denedim olmadı
  12. U

Bilgisayarı topladım fakat bu sefer güç veremiyorum power tuşuna basıyorum çalışmıyor 😅
  13. U

İnşallah yaparım teşekkür ederim 😅
  14. U

Bununla ilgili rehber var mı bildiğiniz
  15. U

Çok teşekkürler hocam sistem toplamak ne zormuş 😅 1733841538 Çok teşekkürler zor iş 😅
  16. U

1 kablo dan 2 çıkış var doğru değil mi böyle takılıyor,bilmiyorum kusura bakmayın
  17. U

Arkadaşlar selam elimde rtx 3080 3x8 pin girişli msi ekran kartı var, MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ GOLD POWER SUPPLY içinden pcle kablosu 2 tane 1 tane de 16 lı 600w var o uymuyor zaten de şöyle bir bağlantı yaptım görsel olarak da koyuyorum. 8 li pinin yan uzantısında bi 8 li daha geliyor...
  18. U

Yardım EXVEGA oyuncu koltuğu alınır mı ?

HAWK VE XDRİVE iyidir
Geri