Arama sonuçları: *

1. N

Hikayeli oyun onerısı yapıcak

kütüphanemde oldugu için witcher 3 le başladım bitince uncharted 4 oynamayı düşünüyorum teşekkürler
  2. N

onu saymıyorum bile oynadım gunel olarakta fıvemdeyım ama teşekkürler
  3. N

hırsızlar mirası dıyor omudur
  4. N

witcher kutuphanede var hocam uncharted 4 steamde bulamadım oyunun tam ismi nedir ?
  5. N

indirip denedeim hocam 3 ay once begenmedım
  6. N

selam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım last of us part 1 , 2 rdr 2 god of war ve ragnarok detroid become human
  7. N

Şampuan&krem önerisi

selam arkadaşlar 1 aydır saçlarımı yıkayıp kuruladıktan sonra yarım saat sonra tekrar taramaya çalıştığımda saçım sanki donmuş gibi oluyor tarak geçmiyor nerdeyse şuan kuaförümde sorduğumda keratin bakımlı şampuan almamı önerdi siz ne önerirsiniz veya kullandığınız keratin bakımlı şampuanları...
  8. N

Yardım Kyk wifi bağlanmama sorunu

vpn aç ve dns değiştirmeyi dene
  9. N

Kimliğim ne zamana gelir

dostum lise stajı mı ?
  10. N

Rockstar bypas launcher(kaynak kodundan anlayanlar bi baksın)

selam arkadaşlarlar rdr pahalı olduğu için ve vurus riski almak istemedigim için ortak hesap aldım fakat rockstarbypass etmek gerekiyormuş programın linkini bırakıyorum açık kaynak kodları var anlayanlar bi bakabilirm bi sıkıntı varmı diye teşekkürler...
  11. N

Rdr 2 turkce yama lazım

merhaba arkadaslar rdr 2 turkce yama arıyorum guvendıgınız kullandıgınz turkce yama varsa atarmısınız vurusuz olması onemlı benım ıcın
  12. N

2500 tl ye kadar akıllı saat onerısı

arkadaslar akıllı saat arıyorum kullandıgınız veya almak ıstedıgınız akıllı saatlerı atarmısınız cok ucmadan
  13. N

Arkadaslar microsoft hesabım calındı

ozm pc artık 2 kısılık .d
  14. N

ETS2 (truckersmp) düşük fps sorunu

calaisde 40 lara cıktı hocam tesekkurler
  15. N

deniyorum
  16. N

merhaba dostlar ekran kartım 4060 ti islmecim 14400f fakat trukers mp girince yogunktan kaynaklı fpsler 22 ye kadar dusuyor yogunluk gıdınce normale donuyor fps trukersmp oynayanlar bu fps cokusunun bı cozumu varmıdır ?
  17. N

125000 Tl ye sistem toplama

ssd yi sonradan yukseltmiyeceksen bu sisteme minumum 2tb lazım bende 1 tb var 7 8 oyun yükleyince doluyor ama oyunlar sağlam oyunlar
  18. N

Tlou 2 oynarken anlık fps drop yaşıyorum çözümü varmı

nvdia yuklu hocam suruculer guncelde dlss 4 nasıl ayarlıyacagımı bulamadım
  19. N

Yardım Valorant secure boot açamıyorum

sistemi kapa acılırken anakrtına gore bıosa gıren tusu bul genelde f2 veya del tusudur bıosa gırınce secure bootu enabled yap f10 yap kaydeder cık gır oyuna (anakarta gore secure boot yerı degısır yt den yazıp bakabılırsınız ) ben oyle yaptım
Geri