Arama sonuçları: *

1. N

Başlangıç İçin Otomatik Motor mu Manuel Motor mu?

Hocam 125 cc alacağım bütçem de en fazla 150 bin illa sıfır olsun demiyorum bu arada ve aklımda bir kaç model var zaten mt-125 var honda cb125r var suzuki gsx-s125 var bu biraz daha pahalı ve 150 binin altına çok zor bulunuyor ama yine de yazıyım dedim.
  2. N

Peki yarı otomatik motor önerin var mı?
  3. N

Merhaba. Daha önce hiç motor veya trafik geçmişim yok. Motor almak istiyorum, annemi ikna ettim babamla da konuştum ama net bir şey söylemedi ama daha önceden kesinlikle hayır diyen adam şu an konuşalım sonra diyorsa umut var diye düşünüyorum. Neyse babamı da ikna etmem için alacağım motorun...
  4. N

125 CC başlangıç için motor önerisi

18 yaşına kadar yani 2 yıl kullanacağım en az daha sonra araba için satarım veya cc yükseltmek için satarım ama alıp satmayı düşünmüyorum hiç.
  5. N

125 CC başlangıç için motor önerisi

Merhaba. Yazın motor alacağım. 16 yaşındayım doğum günüm yazın olduğu için yazı bekliyorum, böylece doğum günümden sonra ehliyetimi alacağım. Ehliyetimi almadan önce motor almayı düşünüyorum ama peder beye daha söylemedim. Neyse yazın alacağım motorlar arasında bir kaç tane seçenek var ama ben...
  6. N

Pilot mu olmalıyım Carrefour mu işletmeliyim?

Nedenini de belirtirsen sevinirim.
  7. N

Pilot mu olmalıyım Carrefour mu işletmeliyim?

Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. Babamın Antalya Kemer de Carrefour mağazası var ve Göynükte 1 tane daha açmayı düşünüyor bu yıl. İleride işletme okuyup mezun olup babamın Carrefourunun başına geçmeyi düşünüyordum. Ancak küçüklük hayalim olan pilotluğuda şu anda da çok istiyorum. Türk...
  8. N

Bir carrefoyr mağazasını kurmak için sermaye

Merhaba. 150-200 metrekarelik bir Carrefour marketin her türlü giderleriyle beraber sermayesi kaç tl olur? Bu konuda bilgisi olan cevaplasın, teşekkürler.
  9. N

Valorant nasıl rank atlanır?

Hocam yanlışınız var daha dün 14 yaşındaki arkadaşım duosu ile immo oldu tek başına bile rank atlayabilirsin
  10. N

Valorant nasıl rank atlanır?

Merhaba. Valorantta nasıl rank atlarım? Nasıl yüksek elolarda oynarım? Neler yapmam, neler yapmamam gerek? Hangi heroları oynamalıyım? Veya rank atlama herosu diye bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?
  11. N

Araba al-sat yapmak mantıklı mı?

Vazgeçtim hocam zaten konuyu açtıktan 5 dakika sonra:D
  12. N

Araba al-sat yapmak mantıklı mı?

Merhaba. Araba al-sat yapmak mantıklı mıdır? Araba al-sat yapmaya illa bir rakamdan mı başlamak zorundayız? Peki bu iş gerçekten çok karlı mı? Yıllık bilmem kaç milyonlar kazandırabilecek potansiyeli var mı? Eğer gerçekten iyi kar etmek istiyorsak yüksek fiyatlı arabalardan mı başlamalıyız? Eğer...
  13. N

2 Carrefour ile ne kadar kazanırım?

Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. İleride babamın Carrefour mağazasını işletip yeterli sermayem olunca 2 tane daha Carrefour açmayı düşünüyorum. Biri 150 metrekare diğeri 100 metrekare olmasını planlıyorum. 150 metrekare olan Antalya Muratpaşa da 100 metrekare olan...
  14. N

Sizce hangisini yapmalıyım?

?
  15. N

Sizce hangisini yapmalıyım?

Merhaba. 15 yaşında lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. Okulu bitirdikten sonra kendime iki seçenek verdim. 1. si şu: Babamın Carrefour marketini devralmak ve ileride yeni şubeler açmak. 2. si şu: Yine babamın Carrefour marketini devralıp birkaç yıl işletip yeterli sermayeyi elde ettikten...
  16. N

Türkiye de kafe açılır mı

sadece yazları açık çünkü turistik yerde yaz ayları dışında dükkan boş olduğu için açmıyor babam
  17. N

Okuyacağım bölüm belli işletme okuyacağım ailemin ekonomisi de gayet iyi 4 tane dükkan 1 tane carrefour var ve işletme okuduktan sonra carrefourun başına geçicem 10 yıl sonra dediğim de carrefourun başına geçip bir kaç yıl sermaye biriktirmekti
  18. N

Evet 15 yaşındayım? Türkiye de yaşıyoruz. Gelecek kaygım var herkes gibi. Kendimi ve ailemi garantiye almak, finansal özgürlüğe ulaştırmak istiyorum. Bunun nesi saçma?
  19. N

Hocam 15 yaşındayım tecrübem yok tabi ki ancak babamın carrefour marketini işletip tecrübe kazanacağım. 1738068896 Umarım hocam.
  20. N

Hangi şehirde açarım bilmiyorum açıkçası. İzmir olabilir İstanbul olabilir veya Antalya olabilir. Kafe kültüründen anlamam ancak araştırıyorum daha 15 yaşındayım daha 10 yıl var benim kafe açmama. Sermayem 3-4 milyon tl olabilir. Babamın carrefour marketini işleticem o yüzden o kadar zor değil...
Geri