Arama sonuçları: *

1. G

5 5600 için kule tipi soğutucu

Butçe 900 İşlemci ryzen 5 5600 İstekler:kaliteli cok ses cıkartmasın perfonmanslı olsun yeterlidir
  2. G

1000tl Kulaklık önerisi

Mikrofonu iyi olsun kaliteli olsun Butce:1k
  3. G

r5 7600 işlemci ile sapphire 7800xt gpu sistem nasıldır

Ozaman hell bounda yonebilirsiniz yada ramdan kısın red devil e geçin render vs etmicekseniz
  4. G

r5 7600 işlemci ile sapphire 7800xt gpu sistem nasıldır

1.5k daha fazla verip red devil alabilirsiniz yada aynı paraya hell bound https://www.akakce.com/cl/?z=134&s=1&v=317&p=275966991&c=15821&k=7298&g=596902061&f=%2fr%2f%3fpr%3d275966991%26vd%3d317%26pg%3d596902061
  5. G

Yardım Yeni ekran kartı aldım ekran yanıp sonuyor

Sistem sıfır ekran kartı hariç bunu almadan once r7 200serisi ekran kartı vardı onda sorunsuz kullanıyırdum gtx 1080 şimdi taktım start verdim ve ekran(mönitor eski lg marka) yanıp sonup durdu cozum nedir
  6. G

Hdd taktım boyle oldu

Nedir peki bu
  7. G

Hdd taktım boyle oldu

Ne yapmalıyım
  8. G

Ram hız hakkında yardım

Sıfır corsair 3200mhz cl16 rammim var xmp alakalı bi sorun cıkmısdı bilgisayarcı etti ama ram hızı bios da 2133mhz 3200 e ceksem bişe olur mu
  9. G

Sıfır ram xmp hatası verir mi

Corsair 2x8gb 3200mhz cl16 ram intel xmp anakarttımda destegi var işlemcide intel soru baslıkda
  10. G

Sistem calısmadı yardım

İ312100f ekran kartı r7 serisi bi kart anakart msi pro h610m e sorunum sistemdeki bütün ısıklar fanlar calısıyor ama ekrana goruntu gelmiyor hiçbir sekil(ekran kartına ve anakartda taktım) mönitorden(eski bi mönitor)sadece vga kablosunu tak cıkar yaparken save power mode diye pencere açıldı ne...
  11. G

Vatan PC den sistem önerisi

Ama illa vatan diyorsan goat 4 geliyor vatanda satılabilir bekleyin benden demesi fp oranı güzel cunku
  12. G

Vatan PC den sistem önerisi

Hocam vatandan alicaksaniz ekstradan 1-3k daha fazla odersin haberin olsun
  13. G

Deji Max Batarya Sonrası İphone XR yanıyor Tavsiye verebilir misiniz ?

Daha yaz gelmedi yaz gelsin baslık gercek olucak :D
  14. G

J7 Prime 2 açılmıyor

Hocam telefon ben öldüm diyor .d
  15. G

Yardım Param güvende hakkında yardım

İban filan belirtmediki ben satın al a bastım adresimi girdim ondan sonra kart bilgilerimi girdim oyle iban filan karsılasmadım herneyse artık dediginiz gibi satıcı iptal etti param kurusu kurusuna geri yattacak
  16. G

Şimdi satıcı mı iptal etmesi gerekiyor diyelim etti benim param kesintisiz gelir mi ve ne zaman gelir 1712922518 Bu arada ürünü şimdi satın aldım diyor ben satıs yapamıyormusum resit olmadıgım için oyuzden param yanmadan etmeden nasıl iptal edebilirim
  17. G

Evt benimki o kadar tuttu belkim üründen ve ürünün kargolanacagı mesafede etkiliyor olabilir fiyatı ben türkiyenin bi ucunda bi ucuna kargolatırwcam
  18. G

Eyw ekstra bilgi içinde 1712920592 Olay şimdi gercekleşdide satıcı reşit degil oyuzden gonderemiyor iptal edebiliyormuyum alışverişi olmuyorsa ne yapabilirim ve alcam ürünü abisinin hesabı üzerinden oyuzdende su soruyu sorcam param ne zaman hesabıma geri yatar
  19. G

Sarı siteden param gğvendeyle bi ürün aldım hizmet için 500 lira odedim baska birşeyr ucret odüyecekmiyim kargo vs yani
  20. G

Monitörümü kırdım yeni monitör önerisi olan varmı (144hz)?

Sıfır olarak buhttps://www.epey.com/monitor/gamebooster-gb-2417ff.html İkinci el ise daha iyi marka ve daha perfonmanslı bi mönitor alabilirsiniz ben sizin yerinizde olsam ikinci ele bi bakardım
Geri