Arama sonuçları: *

1. O

ASUS TUF DASH F15 mi HP VİCTUS 4050 Mİ

Dostum victus 16da fan devir ayarlama var hatta şöyle bir mod var işte şu sıcaklıkta şu devirde çalışsın diye ayarlıyorsun otomstiği de 15ten iyi çalışıyor pek sıkıntı yaratmıyor. Fan sesi beni rahatsız etmiyor hatta günlük işlerde uğraşırken işlemci ısınmıyorsa yani fan çalışmıyor bile. Asus'un...
  2. O

Açık konuşayım yaptığın testleri bilmiyorum ben de almadan önce araştırdım testler de izledim böyle bir problemle karşılaşmadım, senin cihazında olabilir mi acaba. Arkadaşımda g770 vardı mesela yan yana beraber oyun oynuyorduk aynı ayarlarda olmasına rağmen onun ısınma problemi vardı. Ha bu...
  3. O

Dostum victus var ve ısınma sorunuyla karşılaşmadım, tam tersine excalibur cihazlarda soğutma performansının daga kötü olduğunu düşünüyorum.
  4. O

Çoğunlukla benzer özellikler ama ben victus alırdım bunun sebepleri de şunlar: 1TB, 13700H işlemci var, Win11. Asus'un ekran kartının 105 watt olduğu belirtilmiş senin attığın victusun tek farkı i5 13500H olanını aldım. Ekran kartım 120Watt. Tabi kullanıcıların söylediğine göre 80-90 watt'dan...
Geri