Arama sonuçları: *

1. aliercan

YouTube için hazırladığım CS 1.6 editi nasıl olmuş?

ilk başta shit post sandım fakat gerçekten ciddi ciddi edit olduğunu savunmuşsun ben bunu 7 yaşımda bandicamden video çekip yapıyordum .d
  2. aliercan

bilgisayar programcılığı için max 28.000 tl laptop önerisi.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA
  3. aliercan

bilgisayar programcılığı için max 28.000 tl laptop önerisi.

bilgisayar programcılığı mezunum inşallah 4 aya almanyaya gidiyorum lisans tamamlamak için bilgisayar programcılığı için iyi bir leptop almana gerek yok dostum hala okullarda c, c++ öğretiliyor 10klık bir leptop işini görür
  4. aliercan

Kablo Mu Usb Wi̇fi̇ Mi̇?

modem oturma odasında bilgisayar ile modem arasında 2 beton duvar var kablo çok görüntü kirliliği yapıyor ve evde kedimiz var tüm kabloların anasını ağlatıyor bu wifi cihazı işimi görür mü yoksa bu kablodan devam mı
  5. aliercan

KASA ALINDI DIŞ BİLEŞEN ALINACAK ACİL YARDIM!

KASAYI ALDIM DIŞ BİLEŞEN MOUSE, KLAVYE, KULAKLIK VB ÖNERİLERİ BEKLİYORUM BÜTÇE 1.5K-2K SİSTEM:
  6. aliercan

Çözüldü✓ 10k Bütçe İle Bunu Topladim Iyi Mi

aldım dostum teşekkür ederim
  7. aliercan

Çözüldü✓ 10k Bütçe İle Bunu Topladim Iyi Mi

Bileşen Adı Durum 2. el toplam Sıfır Toplam Genel Toplam İşlemci AMD RYZEN 5 1600 AF 3.2GHZ 19MB CACHE AM4 12NM IŞLEMCİ 2. el ₺ 6.700,00 ₺ 2.846,00 ₺ 9.546,00 Anakart Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart 2. el Ekran Kartı Asus Radeon RX 560 Rog Strix 4G V2 Gaming 4GB...
  8. aliercan

Macbook Air M1 8gb vs 16gb

24e satıyorum eylül ayında suudi arabistana umreye gideceğim orada bir üst modelini alacağım hemde kasım ayında almanya da üniversite okumaya gidiyorum gerek kalmayacak yani
  9. aliercan

Macbook Air M1 8gb vs 16gb

yaşarsın bende 16gb ram var satıyorum hatta düşünürsen fakat 250gb model
  10. aliercan

2. EL PC TOPLANIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar, 2. el bir bilgisayar toplamak istiyorum bütçem 10.000₺-15.000₺ civarı daha önceden hiç bilgisayar toplamadım ne ne işe yarar hiç bilmiyorum amdsidir intelidir asusudur hiç bir bilgim yok. Sahibinden, letgo, dolap gibi uygulamalardan evime yakın yerlerden...
  11. aliercan

Çözüldü✓ 10-20K ARASI KASA TOPLAMA YARDIM

Arkadaşlar kasa toplamalıyım böyle bir kasa topladım bütçem 10-20k arası neleri değiştirmeliyim neler iyi... KASA BİLEŞENİ ÜRÜN ADI ÜRÜN ADETİ ÜRÜN FİYATI İŞLEMCİ AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci 1 4.649,05 ₺ ANAKART Msi...
Geri