Arama sonuçları: *

1. A

Ryzen 5 2600 işlemci ekran kartı önerisi

Merhabalar elimde ryzen 5 2600 işlemci var ekran kartım rog strix rx 570 8gb amd olan ekran kartımı degistirmek istiyorum nvidiadan işlemcim için min ve max ekran kartlarını söyleyebilir misiniz?
  2. A

aras kargo siparişi apartman dış kapı teslim diyor

aras kargom apartman dış kapı teslim diyor bu kargoyu kapıma çıkartmıyacakları anlamına mı geliyor anlayamadım tam olarak birisi aydınlatabilirse mutlu olurum
  3. A

Rdr2 ekranada yesil cizgiler

Rdr 2 oynarken yesil yesil kareler cizgiler olusuyor bu neden oluyor
  4. A

Gs store forma ölcüleri

Gs storedan forma alıcam ancak alıcağım ilk forma olucak bu yüzden bedenleri bilmiyorum. Formalarda da normal giydiğim kıyafetlerin bedenini mi almalıyım ne yapmalıyım lütfen yardım
  5. A

Ps plus ipucu açılmıyor

Kupa kasmak için ps plus ip uçlarına bakıyordum ancak ipucu videosu açılmıyor
  6. A

Kasamı hava akısı kötü olduğu icin degistirdim pc acılmıyor

Arkadaslar kasamı değistirdim bugün bütün parçalarıda doğru taktım videoları izleyerek ancak parçalara hiç elektrik gelmiyor acaba anakarta çıplak elle dokunduğum icin statik elektrikten bozmuş olabilir miyim bu arada anakartım gigabyte b450m s2h
  7. A

Çözüldü✓ Tek sys fan girişine y fan çoklayıcıyla 3 fan takılır mı

Arkadaşlar sorum budur ve soket yanma ihtimali olur mu
  8. A

ürünüme değişim raporu geldi nasıl değiştirebilirim

iyi günler msi marka mousemu garantiye göndermiştim bana iade/değişim raporu göndertdiler ve ürünün onlarda kalıcağını söylediler ben bu raporla yeni aynı ürünü nasıl isteyebilirim bu arada ürünü aldığım site amazon
  9. A

Çözüldü✓ ryzen 5 5600 için ASUS Prime B550M-K anakart uyumlu mu

teşekkürler yanıtın için
  10. A

Çözüldü✓ ryzen 5 5600 için ASUS Prime B550M-K anakart uyumlu mu

yukarıdada gördüğünüz gibi sorum budur bios güncellemesi gerekir mi
  11. A

Kasamdan ses geliyor

Kasadan böyle sinir bozucu bir ses geliyor bu durum psudan mı kaynaklanıyor sizce
  12. A

msi clutch gm41 wireless gıcırtı

Öncelikle iyi günler daha 16 gün önce aldığım mouse 3. günden beri sol tıkta gıcırtı sesi ve hissiyatı var bunun geçmesi için sizce direk garantiye mi yollamalıyım yoksa başka benim yapabileceğim bildiğiniz bir çözümü var mı
  13. A

Çözüldü✓ RX 570 8GB İŞLEMCİ ÖNERİSİ

teşekkürler
  14. A

kaça bırakabilirim benim ekran kartını sizce piyasadan haberim yokta
  15. A

bütçem 6000 7000 civarı 1690294122 6000 7000 civarı bütçem var
  16. A

Öncelikle merhabalar elimde asus rog strix rx 570 8gb ekran kartı var ve işlemcim R5 2600 sizce yeni işlemci almalı mıyım almamı önerirseniz ne almalıyım
Geri