Merhabalar elimde ryzen 5 2600 işlemci var ekran kartım rog strix rx 570 8gb amd olan ekran kartımı degistirmek istiyorum nvidiadan işlemcim için min ve max ekran kartlarını söyleyebilir misiniz?
aras kargom apartman dış kapı teslim diyor bu kargoyu kapıma çıkartmıyacakları anlamına mı geliyor anlayamadım tam olarak birisi aydınlatabilirse mutlu olurum
Gs storedan forma alıcam ancak alıcağım ilk forma olucak bu yüzden bedenleri bilmiyorum. Formalarda da normal giydiğim kıyafetlerin bedenini mi almalıyım ne yapmalıyım lütfen yardım
Arkadaslar kasamı değistirdim bugün bütün parçalarıda doğru taktım videoları izleyerek ancak parçalara hiç elektrik gelmiyor acaba anakarta çıplak elle dokunduğum icin statik elektrikten bozmuş olabilir miyim bu arada anakartım gigabyte b450m s2h
iyi günler msi marka mousemu garantiye göndermiştim bana iade/değişim raporu göndertdiler ve ürünün onlarda kalıcağını söylediler ben bu raporla yeni aynı ürünü nasıl isteyebilirim bu arada ürünü aldığım site amazon
Öncelikle iyi günler daha 16 gün önce aldığım mouse 3. günden beri sol tıkta gıcırtı sesi ve hissiyatı var bunun geçmesi için sizce direk garantiye mi yollamalıyım yoksa başka benim yapabileceğim bildiğiniz bir çözümü var mı
Öncelikle merhabalar elimde asus rog strix rx 570 8gb ekran kartı var ve işlemcim R5 2600 sizce yeni işlemci almalı mıyım almamı önerirseniz ne almalıyım