Arama sonuçları: *

1. S

Ceramical ve Flinder masa alınır mı?

140cm ceramical olanı aldım gecen ay sallanıyor koseye falan dayaman lazım birde turk telekomluysan evidea dan indirimli alabilirsin ben 1800e aldım ama varsa butcen daha iyi saglam bişey al
  2. S

150vp satabilcegim bir yer var mı herhangi site dc?

dc ismin nedir?
  3. S

150vp satabilcegim bir yer var mı herhangi site dc?

Elimde bi miktar 150 vp var bunları satabilceğim sunucu veya bir site var mı bi fikri olan var mı
  4. S

steelseries despec bilgisayar garanti

steelseries sensei ten mouse tekerlegi bozuldu despec bijgisayara mail attım garanti süreci için 2haftadır dönüş yapmıyorlar sikayet vardan dönüş yapcaz dediler yapmadılar. direkt yetkili servis adresine yollasam nolur.
  5. S

Öneri Ips panel monitor icin temizleme spreyi

addison sprey kullanıyorum mikrofiber bezle iz bırakmıyor
  6. S

Lenovo R25-I30

Merhaba hdr i acın düzelicek bende aynı sorunu yasıyorum
  7. S

opera reklam engelleyici yasak mı

opera reklam engelleyici youtube de yasak mı arkadaslar bi kac ay once oyle bise cıkmıstı ortaya
  8. S

Öneri Bitfenix nova mesh vs MSI m100a

msi olan rgb degil sabit rainbow ve yan taraf cam degil plastik bunlara takılmıyosan güzel ve sadece küçük anakart takılıyor
  9. S

0,28 Kuruşa 4080 Ekran Kartı!!!!

Sanal kartla aldım gelmezse her türlü merciye basvurucam
  10. S

Oyundayken pcden ses geliyor

Merhaba da g7 sistemi aldım mesela oyundaylen tiz bi ses geliyor alt tab atınca ses gidiyor neden oluyor olabilir
  11. S

alamalı mı beklemeli mi

https://www.itopya.com/ali-bicim-ivj_h23694 arkadaslar tam 15 bin bütçem var bunu mu almalıyım yoksa f p sistemleri beklemeli miyim youtube kanallarının bu fiyata daha iyisi gelirmi sizce (1 k bile üstüne cıkamam gibi)
  12. S

Laptop klavyede bazı tuslar calısmıyor

Meraba acer aspire 3 klavyemde sol ctrl, w üstündeki 2 ve e” tuşu çalışmıyor nasıl düzeltebilirim (sıvı teması olmadı
Geri