Arama sonuçları: *

1. O

Laptobumdaki RTX4070 140watt olmasına rağmen 20-30 watt aralığında çalışıyor

Laptobumun sistemi RTX4070(140watt) İ9 13900HX 32GB 4800mhz ram 240hz 2560x1600 monitöre sahibim laptopda herhangi bir oyunda yüksek watt ile oynarken bir anda örnek 90watt'dan bir anda 30 watt'a iniyor bu da hem fps'i düşüyor hem de yüksek ms'e sahip oluyorum sebebi ne gram bilmiyorum Laptop...
  2. O

Razer Blackshark V2 X kulaklığımda 7.1 çalışmıyor?

Benim eski laptopumda sıkıntısız şekilde çalışan ''7.1 Surround Sound'' uygulaması yeni laptopa geçiş yaptığımda çalışmamaya başladı? şu anda çıkış cihazı olarak 7.1 seçtiğimde ses geliyor olarak gösteriyor fakat kulaklığa ses vermiyor. Razer'in ''THX Spatial Audio'' diye bir ugulaması var...
  3. O

Windows 10'dan windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Evet sistemim yeni. Yanıtlarınız için sağolun arkadaşlar. Şu an windows 11 kullanıyorum 🤗 1720956724 Bunu ilk kez duydum çevremdeki insanlar nedense hep windows 11 i kötülerken görmüştüm. İyi ki geçmişim sistemimde 13. Nesil var
  4. O

Windows 10'dan windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Yeni laptop aldım ve bilgisayarcıya verdim kendisi windows 10 kurmuş windows 11'e geçme ile ilgili video gördüm ve aşırı basit gözüküyor ( ) herhangi bir sorun yaşar mıyım? Key falan ister mi? Ve başlıktaki dediğim gibi windows 10'dan 11'e geçmek mantıklı mı?
  5. O

Asus rog strix G15 teknik servisde yaşadığım sıkıntı

Cevabınız için teşekkür ederim. Ciddi fiyat farkı oluştu mu bilmiyorum laptopu dolar 18 iken almıştım şuan neredeyse 30 a dayandı. Vatanın kendi internet sitesinde de gözükmüyor çünkü ürünün kapalı kutu hali kalmadı sadece stand da olan kutusu açılmış ürün var. Üst model verirlerse çok iyi olur...
  6. O

Asus rog strix G15 teknik servisde yaşadığım sıkıntı

Vatandan aldığım laptop da daha önceden sıkıntı yaşadığım için laptop değiştirmeye karar verdiler ama kapalı kutu kalmadığı için stand da olan laptopu verdiler ve şimdi yeni verilen laptopa aynı sıkıntıları yaşıyorum. Yeni 2. Olan Laptop da eski Laptopa göre daha fazla teknik sıkıntı var...
Top Bottom