Arama sonuçları: *

1. A

Bayraktar Akademisi var mı veya benzer alanlarda akademiler var mı ?

Bayraktar Akademisi var mı veya benzer alanlarda akademiler var mı ? Birde Teknofest ile bilgi alacaktım, aklımda kalan sorular var. gelecek sene Teknofeste basvurmayı dusunuyorum elimde projem var. fakat basvurudan sonra süreç nasıl işliyor onu bilmiyorum
  2. A

Harddi̇sk Bi̇os'da Gozukuyor Fakat Bi̇lgi̇sayarı Açtiğimda Sadece Ssd Gözüküyor

1674472008 tam tersinde boyle oluyor 1674472590 Neyse bunada şükür teşekkür ederim :)
  3. A

hocam yaptığımda bu hatayı alıyorum birleşmiyor
  4. A

yaptım 2 sinide bunları birleştiremiyor muyuz
  5. A

1 tane harddisk varda 2ye bölünmüş gözüküyor 1674469966 birini 243 GB Olarak yaptım şimdi oldu
  6. A

Harddisk bios ekranında gozukuyor ama masaüstünde bilgisayarıma girince sadece ssd gözüküyor nasıl çözerim ?
  7. A

FİFA 22de ps4 deki arkadasımla nasıl oynarım

nasıl yok abi 1668509206 originsten olmuyor mu kanka
  8. A

sebep 1668509118 herkes oynuyor
  9. A

Ben PC DE steamdan aldım fifayı arkadasımda da ps4 den nasıl oynayabilirz
  10. A

Twitchde 3-4 aydır Düzenli yayın yapıyorum gelişmek için öneri ?

haklısın kanka cogunlukla zaten şuan iyi yayıncılarda 3-5 izleniyordu en basta
  11. A

o dediğin şey ne başvuru yapabileceğim yer
  12. A

burdada tavsiye veren olmadı... unutmak öyle kolay mı sandın ?..
  13. A

iphone 13 pil sağlığı 2 ayın sonunda %99 düştü Normal mi?

normal kanka bende 11 pro max var 1 yılda 13 düştü normal yani
  14. A

Twitchde 3-4 aydır Düzenli yayın yapıyorum kendimi geliştirmek için nasıl yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler birde instagramdan twitch klipleri paylaşan ünlü fan sayfalarına reklam versem işe yara mı ?
Geri