Arama sonuçları: *

• Users: Oxser
  • Order by date
  1. O

Jitter sorunu ( Low Latency Gaming )

bilgisayar kasasına open wrt kurduk ve modem görevi yapıyor şu an bilgisayar olarakta i5-13500 B660-M K 16 gb ram 3600 mhz rtx 3060 psu 650 W 80+ Bunu vds alt yapı kullanan bir arkadaşım için ayarları yaptıım onunda sonuclarını paylaşayım
  2. O

Kablonun degerleri stabil cıktı türktelekoma gittigimiz zaman kablolar fiber optik oldugu için toksiklenme vs olmiyacagını soyledi 1690375547 Kablonun degerleri stabil cıktı türktelekoma gittigimiz zaman kablolar fiber optik oldugu için toksiklenme vs olmiyacagını soyledi
  3. O

Evet şikayetci oldugum şey ping degil alt tarafta bulunan titreşim yani jitter . Jitter Nedir : jitter, sinyal dalgalarında yaşanan bozulmadır. Bu da gecikmelere sebep olur. Jitter, Özellikle fps oyunlarında karakterler ışınlanıyor yer yer. 1690374186 Sorunum ping degil jitter
  4. O

Herkese Selamlar Bu konu için uzun zamandır ugraşıyorum fakat sıkıntıyı bulamadım. Konu Şudur: Fiber 1000 MB destekli alt yapıda oturuyorum fakat bir sıkıntım var. İnternetimin jitter degerleri yüksek ve low latency gaming alıyorum işimi fps oyunlarında kurdugum için işime engel oluyor. Türk...
Top Bottom