Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Bilgisayar kendiliğinden oyundan atıyor

Hakan beyin yazdığı doğru sorun ramlerdeymiş silgiyle ramleri sildim yuvalarını tozunu aldım sorun çözüldü olmazsa ramlerin başka yuvaya takın
  2. G

Ram frekans hızıyla oynamadım ki yani durup dururken niye böyle bir şey oldu?
  3. G

Merhaba bilgisayarım 4-5 gündür kendiliğinden oyundan atıyor ve şu hatayı veriyor nedenini anlamadım. Onun dışında youtube da 1 den fazla sekme açınca "chrome status_access_violation" hatası veriyor ve monitör gece ışığı modundan kendiliğinden çıkıyor bunların sizce nedir?
  4. G

Çözüldü✓ Ani FPS düşmesi / kasma sorunu

Çözdüm gibi ctrl+alt+delete yap işlemci ghz hızına bak ben de 0.8-1.0 ghz arasında geziyordu gariplik olduğunu anladım sonrasında biosa girdim. ben de i5 6402p işlemci var ve temel ghz hızı 2.80 ama bios ekranında 0.8 ghz olarak gözüküyordu aşırtma yapıp 3.2 ghz yaptım sorun çözüldü gibi arada...
  5. G

Çözersen bana yazarsan sevinirim
  6. G

kasma masaüstünde de devam ediyor mu öyle ise bu sorun bende de var 100 fps aldığım oyundan 15-20 gündür 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve hatta internet sayfalarını açarken veya gezinirken bile belli oluyor.
  7. G

Ani Kasma Sorunu(Masaüstü ve Oyunda da var)

tarama yaptım hatta birkaç tane malware virüsü vardı sırf bundandır diye gridinsoft'u satın aldım ve bilgisayarı temizledim yine de aynı sorun devam ediyor. garip kısmı daha öncesinde böyle bir kasma yoktu hatta öyle bir kasma ki yani sürekli gelgit yapıyor hatta masaüstünde bile devam ediyor...
  8. G

Ani Kasma Sorunu / Donma

Bu sorun bende de var 100 fps aldığım oyundan 15-20 gündür 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor hatta internet sayfalarını açarken veya gezinirken bile belli oluyor.
  9. G

Pc durduk yerde donma kasma yapmaya başlaması

Bu sorun bende de var 100 fps aldığım oyundan 15-20 gündür 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor hatta internet sayfalarını açarken veya gezinirken bile belli oluyor.
  10. G

Masaüstü Ve Oyunlarda Ani fps drop yiyorum

Bu sorun bende de var 15-20 gündür 100 fps aldığım oyundan 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor. İnternet sayfalarını veya youtube falan duraksayarak açıyor.
  11. G

win 11 masaüstünde ve oyunlarda ani fps drop yaşıyorum

fps düşüşü aniden olup geçiyor mu yoksa uzun süreli mi bu soruna benzer sorun bende de var 15-20 gündür 100 fps aldığım oyundan 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor
  12. G

Anakart Z170A Gaming M5 İşlemci İ5 6402P Ekran Kartı RX 6400 8 GB ram takılı ama Kasperksle Pro ile tarattım ve virüs gözükmedi 1699303734 Güvenli modda antimalware ile taratmadım
  13. G

Merhaba 15-20 gündür bilgisayarımda bir kasma var normalde oynadığım oyunda aldığım fps değerleri 80-90 iken şuan 30ları görüyorum ve bu da sürekli değil 30 dk normalse 30 dk fps düşük sonra yeniden eski haline geliyor ve sürekli bu şekilde devam ediyor ve kasmasına neden olan ani eylemlerde...
  14. G

Adını Bilmediğim Bir Oyun

yok bu da değil biz bir hayvanı oynuyoruz.
  15. G

yok bunlar değil yıllara göre oyunları arayabileceğim bir site var mıdır
  16. G

Hatırlamıyorum kocaman bir evin içinde küçük bir yaratığız ve yine düşmanları döverek ilerliyoruz hatırladığım yalnızca bunlar oyun Spyro gibi
  17. G

Merhaba Uzun zaman aradığım ve bulamadığım bir oyun var az önce steamde Spyro indirimini görünce aklıma yeniden geldi ama bir türlü oyunu bulamıyorum 2010 öncesi bir oyun evde geçiyor ve biz küçük canavarı oynuyoruz çocukluğumun oyunu aklımda kalanlar bunlar 1991'liyim belki akranlarım da...
  18. G

Oyuncu Ekran Kartında öncelik sırası

yok kardeş elektronikte 2. ele bulaşmam 1691090343 Öylese listenin 1. Grafik Belleği 2,? 3? sıralaması nedir
  19. G

vram den kasıt grafik belleği mi
  20. G

3.000-4500 TL
Geri