Arama sonuçları: *

1. K

XG27ACDNG Valoranta uygun mu?

memnun musunuz panelde yanma vs veya cw sorunu oldu mu?fps oyunlarında flicker vs sorunlar yaşattı mı ? 1760616267 ben fps oyunlarını genelde 6 8 saat arası oynayan biriyim kesintisiz valo ve cs de sıralama kasıyorum panel yanması yapar diye korkuyorum aslında sadece oled için
  2. K

@Tayfunns Hocam siz hangi monitörü kullanıyorsunuz deneyimlediniz mi ?
  3. K

Öneri Sorunsuz Monitör Önerisi

Ölü piksel için konuşabilirim her markanın kendine ait bir garantisi olur zowie de 5 asusda 3 msida 3 gibi bunun altındayken ürün değişimi veya iadesi tamamen aldığın kuruma ait o yüzden amazon satıcısı üzerinden almanı tavsiye ederim 1760592825 pc özelliklerini , istediğin hertz ve panel...
  4. K

Selamlar XG27ACDNG ürününü kullanmak istiyorum 9800x3d ve 4070 super li bir bilgisayarım var valorantta yaklaşık 700 800 fps civarı alıyorum sizce bu monitörde sorun yaşar mıyım? xl2566x+ ve bu monitör arasında kaldım valorantta ranka oynayan biriyim iki monitörün de tepki süreleri çok iyi biri...
  5. K

PC Performans Sorunları ve Çözüm Arayışları

Selam arkadaşlar bu kablosuz cihazlarda kopma kasma durumu vs anakart kaynaklı olabilir mi acaba ? (ilk başta yaşadığım sorundan bahsediyorum) 1746992067 Bu sorunu bende yaşamıştım chipset driverların ve biosun güncel mi ? ben onları güncelledikten sonra düzeldi bide sıvı soğutmayı...
  6. K

takıntı yaptığımı sanmıyorum çünkü sadece oyunlarda böyle fightlarda vs oluyor bu olay acaba bir de ssd mi değişsem 1746794061 ya da gerçekten sorunun nerde olduğunu bulabilicek kendine güvenen bir bilgisayarcı var mıdır ?
  7. K

7600x den geçtim 9800x3d ye bişey değişmedi yani aynı gibi
  8. K

ram veya ssd sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ama testlerde düzgün çıkıyor 1746793383 valla ilk pcden bu yana sadece ssd var heralde zaten am4 den am5 e geçince ramler değişti monitör vs de değişti 165 den 240 a geçirdim 1746793408 ssd testlerde sorunsuz çıksa bile bozuk olabilir mi ?
  9. K

başka evde bile denedim maalesefki sorun aynı lolde fightlarda mesela bi anda görüntü düşüyo sanki 60 fps gibi oluyo oyun 1746793080 bu işlemciyle böyle olmaması gerekiyo
  10. K

Düzelmedi arkadaşlar sorun devam ediyor
  11. K

yani 1 yıldır hep aynı hep güncel gerçi ama eskiden de aynıydı 1746442459 tamamdır
  12. K

bundan aldım psu 80 plus gold 12 ayrı koruması var diye çok yüksek bişey almadım yeterli olur mu?
  13. K

evet yük altında sadece 1746430397 Sadece priz alsam düzelir mi yoksa tesisat ile mi alakalı sizce?
  14. K

gysnc açık evet ama düzelmiyor.Kulaklıkta normalde dip ses yok sadece yük altında sorunlar oluyor
  15. K

yaklaşık 3 pc değiştim hep aynı sorun vardı gerçekten bundan dolayıysa kendimi keserim :D deniyicem
  16. K

Arkadaşlar öncelikle selamlar PC TÜM ÖZELLİKLER ANAKART:B650M GAMING PLUS WIFI İşlemci: Ryzen 9800x3d Ekran Kartı=Galax 4070 Super Ram=XPG 32 gb 6000 mhz 30cl PSU=XPG Core Reactor 850 W Mouse=Deathadder v3 Pro(Kablosuz diye yazdım) Kulaklık=Corsair HS80(Kablosuz diye yazdım) SSD=1 TB M2...
  17. K

Belirli Oyunlarda Çok Ani Fps Düşüşleri

Sistem. İşlemci = Ryzen 5 5600. Ekran kartı = RX 6700 XT MSI Mech. RAM= G.Skill Trident Z RGB 3600 MHz 32 GB CL 16. PSU = DeepCool PF750 pf serisi 750W 80Plus ATX güç kaynağı. Anakart = Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD b550. Kasa = DeepCool CC560 1xusb3.01 mid-Tower ATX Gaming siyah kasa...
Geri