Arama sonuçları: *

1. C

İkinci el RX 6650 XT test sonuçlarına göre alınır mı?

Hocam kartı kardeşimden alacağım. Mining yapılmadı, sadece oyun için kullanıldı ve kartın içi hiç açılmadı. Açıkçası bu noktadan sonra patlarsa artık şans diyip geçeceğim gibi duruyor.
  2. C

İkinci el RX 6650 XT test sonuçlarına göre alınır mı?

Selamlar, İkinci el Sapphire RX 6650 XT almak için 7100 TL’ye anlaştım. Kartla ilgili olarak 7 dakika 30 saniye FurMark burn testi ve 1080p test yaptım, sonuçlar fotoğraflarda mevcut. Kartın değerleri nasıl, bu fiyata alınır mı? Değerlendirmenizi rica ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  3. C

Yardım Redragon k617 fizz switch ve keycaps nasıl seçilir

Hocam satın aldınız mı herhangi bir switch?
  4. C

Redragon k617 Fizz Switch çıkmıyor

Çıkarmayı bir şekilde başardım başka bir konudan arkadaşın yardımı ile ucu dikey olarak oturt. Tek kısmı girecek switche, oda alt kısmı. Üst ucu plakaya değip destek ayağı olacak. Yine bastırarak yukarı değil ileriye doğru ittir. Bu arada iyice sık ki kaymasın.Geriye kaldı 2 tuş :D
  5. C

Nefret ettim outemu switchden garantiye yollamayi düşünüyorum sizce garanti dışı kalmış mıdır?
  6. C

Redragon K617 Fizz modelinde switchleri çıkarmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. İki farklı switch denedim, her ikisinin de tırnakları içeride kaldı. Ayrıca 'A' tuşunun switchinin üst kısmı kırıldı ama buna rağmen yerinden çıkmıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Klavyem garanti dışı kalmış...
  7. C

Gigabyte GTX 1660 Super 6GB kasa ısı sorunu

Selamlar, Geçtiğimizi günlerde Gigabyte GTX 1660 Super 6GB model bir ekran kartını ikinci el olarak satın aldım. Aldığım kişi ile birlikte Furmark testi yaparak ekran kartının performansını kontrol ettik ve test sırasında elde edilen ısı değerlerinin fotoğraflarını çektim. Sonuçlar gayet...
  8. C

Gigabyte GTX1660 Süper OC ısı değerleri nasıl?

Bakındım fakat 3 taksit fiyatı 3.000 küsürdü eğer elinizde link varsa atar mısınız?
  9. C

Teşekkürler cevap için 3300 tl ye satın aldım.
  10. C

Garanti bitmiş,kutusu vardı hocam satın aldım.
  11. C

Açılmamış hocam
  12. C

2 fanlı hocam
  13. C

Aynı kart mı hocam yoksa farklı model mi?
  14. C

Teşekkürler hocam.
  15. C

Selamlar, ikinci el olarak Gigabyte GTX 1660 Super OC alacağım. Isı değerleri normal mi?
  16. C

4000-5000 TL'ye ikinci el ekran kartı önerisi

İkinci el olarak Dolap ve Sahibinden sitesinden başka güvenilir site var mıdır bildiğiniz?
  17. C

4000-5000 TL'ye ikinci el ekran kartı önerisi

Selamlar, geçtiğimiz günlerde ASUS Dual RX 580 8 GB ekran kartım bozuldu. 4000-5000 TL bütçem var ve ikinci el olarak hangi ekran kartını önerirsiniz? Sıfır bu fiyata düzgün ekran kartı olacağını sanmıyorum eğer bildiğiniz sıfır ekran kartı modeli varsa önerilerinize açığım. Sistemim: İşlemci...
  18. C

Moondrop Chu-II IEM Kulaklık alınır mı?

Kulaklıktan ve ses kalitesinden memnun musunuz?
  19. C

VOGE R125 MOTORSİKLET h.o ? g.o ?

Hocam motor nasıl memnun musunuz vites geçişleri sert diyorlar motor hakkında.
  20. C

35.000 TL dizüstü önerisi

Öncelikle selamlar arkadaşlar, 35.000 TL'ye kadar bütçem var. Tek sıkıntı taksit ile alacağım. Önerdiğiniz bir dizüstü bilgisayar var mı?
Geri