Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Seat leon fr bbs f ri jant renk önerisi

hocam janta göre değişir bunlar 225/35 19 inç
  2. A

Zoko kontrolcü bağlantı

kasa güzel memnunum sadece reset tuşu mevcut değil bu yüzden kasa rgb si ile anakart rgbsini birlikte kullanamıyorsunuz tek eksiği bu
  3. A

Yardım Seat leon fr bbs f ri jant renk önerisi

jantlarım bbs fr i aracım ise seat leon fr mavi rengi jantlarım sürtmelerden dolayı boyatmayı düşünüyorum ama renk konusunda cok kararsızım renkler siyah / silver / füme arasında gidip geliyorum sizlerin fikrini almak istiyorum başka bi renk öneriniz varsa lütfen belirtin.
  4. A

Çözüldü✓ RESET SW KABLOSU YOK

Hocam benimde benzer bi sorunum var kontrolcü ile anakartımı bağlayamıyorum ne yapmam lazım acaba
  5. A

Zoko kontrolcü bağlantı

Zoko king modeli kasa aldım ama ekran kartını ve argb baglantılarını yaptım sorunsuzca ama anakartımdaki sıvı soğutmam ve ramlerim bağımsız yanıyor sanırım anakartı bağlamadım ama ne yapmam gerekiyor Anakartım - Asus prime a620 M-K
  6. A

Wireless sinyal çakışması

WLmouse Beast X Max Wireless aldım yeni kulaklığım ise arctis 7 plus şuana kdr hiçbir sorunum yoktu ama süperlight 2 ile kullanıyordum wl mouse geçince kulaklık ve mouse aynı anda kullanınca sinyaller çakışıyor sanırım ve ikiside kesiliyor kulaklıkta sesler kesiliyor mouse da ise takılma oluyor...
  7. A

Yardım WLmouse Beast X Max dongle sorunu

Kanka calısıyo zaten ama ikisini takıyon ikisiylede calısıyo sadece 8k dongle baglı olsa yeterli mi yani
  8. A

Yardım WLmouse Beast X Max dongle sorunu

https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-max süperlight 2 den bu mouseye geçtim ama şöyle bi sorunum var 2 adet dongle va bu süperlightda birbirine takılıp kullanıla biliyordu bunda ise ikisinide mi takmalıyım yoksa sadece 8k olanı mı takıcam bir bilgisi olan var mı acaba
  9. A

Yardım WLmouse Beast X 8K Wireless Mouse

https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-magnezyum-mouse-fabulous-beasts-collection?variant=48236555272385 Bu mousedan almak istiyorum ama stokda yok malesf ikinci el satan varsa siyah ve mavi renklerine alıcıyım sahibinden üzerinden vs alabilirim bursa içindeyse gelip alırım Bunlar...
  10. A

Valorant için mouse pad önerisi

valorant ve fps oyunları oynuyorum mouse pad alıcam ama ne almalıyım aklımda 2 tane var şuan ama neye göre almalıyım veya öneriniz var mı valorant 0.2 sens 1600dpi mouse: superlight 2...
  11. A

İnceleme NINJUTSO SORA V2 DETAYLI INCELEME

Bende almak istiyorum ama sora v2 ile superlight 2 arasında kaldım hangisini almalıyım veya önerdiğin bi mouse var mıdır şuan superlight 1 kullanıyorum
  12. A

Arctis 7+ calışmıyor

Düzeldi dostum cok teşekkürler
  13. A

Arctis 7+ calışmıyor

Bir sene önce aldım kulaklıgımı cok memnundum ama bugun işten eve geldim evdem cıkmadan önce sarj ettim kulaklığı ve evden cıkarken sarja bırakıp gittim ve kulaklık kapalıydı eve geldigimde yeşil ışık sabit yanıyordu kulaklıgı acmaya calıstıgımda ise hiçbir tepki vermedi ve hala aynı şekil...
  14. A

Yardım amazon indirimleri öneri

15 pro alıcam ama amazon da 16 temmuzdan 22 temmuz a kadar indirim başlıyor sizce 15 pro indirime girer mi
  15. A

Yardım 15 pro nerden alınmalı

amazondan alıcagıma gidip mediadan almak dha mantıklı degl mi beklemem en azından
  16. A

Yardım 15 pro nerden alınmalı

https://www.pttavm.com/apple-iphone-15-pro-256-gb-beyaz-titanyum-ithalatci-garantili-p-952801832?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.23.5 linkteki 15 pro yu almak istiyorum ama sizce pttacm güvenilir mi yoksa vatan media gbi bir yerden mi almalıyım
  17. A

Kasko şirketi bana dava açabilir mi

başka bi dava açamaz bir tek değer kaybı davası açar
  18. A

Easycep 13 pro max alınır mı ?

bak şimdi sen gidip magazada incelersin insanlarında dediği gibi kumar bu içinde bişeyi eksiktir veya pili çakmadır o ilk ay anlamazsın o 2. ay ortaya cıkar masrafa girersin
  19. A

Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı

süperlight 1 kullanıyorum valla 3.5 sene oldu dha hiçbir sıkıntı yaşamadım ele oturması vs olsun gayet iyi ama fiyatı bence fazla dha iyi mouselar var süperlight fiyatına 1720907401 sana kalmış bence razer abartılıyor logitechde öyle dediğim gbi iyice araştırıp videolarını izle sorada sorun...
  20. A

Easycep 13 pro max alınır mı ?

kanka dediğim gbi bende alıcaktımda 14 pro max cok araştırdım 10 yorum varsa 6sı memnun 4 u memnun değil yurt dışında bu iş okey işliyor ama tr şartları adam işini düzgün yapmaz cakma mal takar sen uğraşırsın bence gerek yok
Geri