Arama sonuçları: *

1. Heren45

Hangi Basketbol ayakkabısını almalıyım?

Merhabalar. Bu aralar okul takımı kurulacak gibi ve bende basketbol ayakkabısı arıyordum. Sahamız beton ama maçları belediye salonunda yapıyoruz. Bütçem 4-5k arası taş çatlasın 5.5k falandır. Nike, jordan gibi markalar ilgimi daha çok çekiyor teşekkürler.
  2. Heren45

İzmirde hall effect joystick takabilecek yer varmı?

2 senede 3. Dualsense kolu da drift atmaya başlayınca artık illallah etmiş bulunmaktayım hall effectli joysticklerin daha stabil ve drift atmadığını duydum İzmirde bu işten anlayan kaliteli yerler varmı varsa kaç liraya hallederler?
  3. Heren45

F1 direksiyon seti bakıyorum

Önceden bi konu açmıştım İtalya dan alma işi iptal oldu ve kur çok değiştiği için tekrar açıyorum
  4. Heren45

F1 direksiyon seti bakıyorum

Direksiyonu sahibinden almak istiyorum. Ciddi F1 ve Asetto oynuyorum Ferrari f1 wheel add on da alabilirim Sf1000 de ama servo baseler ve pedallar asıl sıkıntı en ucuza kaça ne kadar toplayabilirim önerileriniz varmı? Ve ya direk bu tip işlerde 2. Ele bulaşmayayım mı?
  5. Heren45

Sistem fiyatları neden bu kadar arttı?

Bazı sistemlerde parça seçim kısmında bir sürü firma kafasına göre fiyat belirlemişler atıyorum normalde kasanın bi üst modeli arasında 700 liralık fark varken 1400 lira yapmışlar daha ucuz kasaları parça seçim kısmında daha pahalı yapmışlar ondan sinirim çok bozuk birsürü gördüm bunlarda son...
  6. Heren45

Black friday de sistemler indirime girmezmi?
  7. Heren45

Ram den haberim var ama ssd den yoktu bunların fiyatları eski haline dönmeyecekmi?
  8. Heren45

2-3 hafta önce 30-31k larda gezen 9060 lı sistemler birden 34-35k lara kadar çıkıp içindeki parçalar düşürüldü bunun sebebi black friday den dolayımı çünkü aşırı sinir bozucu.
  9. Heren45

Kaç çarpı kaç ram almalıyım?

Hocam peki sizin öneriniz varmı
  10. Heren45

35k ya hazır sistem önerisi

Bütçem 35k üzerine çıkmam imkansız İşlemci ryzen 5 7000 serisinden olmalı Ekran kartı olarak gönlüm 9060 tarafında ama iyi bi 5060 da reddetmem Gaming gecesine yetişemem olabilecek en kısa sürede bu işi halletmem lazım Teşekkürler
  11. Heren45

Tamamdır hocam çok teşekkürler.
  12. Heren45

https://www.incehesap.com/shadow-sonic-tavsiye-sistem-fiyati-84785/ bahsettiğim sistem bu lexar ile değiştirmek istiyorum mantıklı bir seçim olurmu yoksa başka şeylerde güçlendirebilirmiyim?
  13. Heren45

Alacağım sistemin işlemcisi amd. Ramleri 1x16 3k daha vererek 2x16 yaparak 32gb yapmayı düşünüyorum mantıklımı? Duyduğuma göre amd çift slotta daha iyi performans gösteriyormuş.
  14. Heren45

Sistemin ekran kartını yükseltmeye değermi?

Neyse zam yemiş zaten az önce
  15. Heren45

Asıl amacım hemen almak değildi ama monitörler çok zama girdi ve sadece zama girmeyen bir monitör kaldı onla beraber almayı düşündüm zamanımda çok yok
  16. Heren45

Hocam zaten bütçem aşşırı kısıtlı ve 1080p oynayacağım çoğunlukla fps oyunları ve biraz hikayeli oyun oynayacağım 1761574306 Mesela ssd nin okuma yazması baya düşük yükseltmeye değermi ekran kartı yerine
  17. Heren45

https://www.incehesap.com/shadow-nova-tavsiye-sistem-fiyati-84773/ bu sistemi bugün alacağım ekran kartını powercolor mu seçsem sapphire mi seçsem karar veremedim o yükseltme yerine 1k yı daha iyi şeyler için değerlendirebilirmiyim bilmiyorum birazda acil
  18. Heren45

HyperX Cloud 3 mü? Logitech G pro x 7.1 mi?

Teşekkürler hocam.
  19. Heren45

Peki hocam cloud 3 yerine önerebileceğiniz başka bir şey varmı? Yoksa bu fiyat bandında en iyisi cloud 3 mü?
  20. Heren45

Hocam ben genelde fps oynayacağım. Eğer eq dts ayarları müzikte filmde kurtarıyorsa sırf nova 5 için ekstra 3k lık fiyat vermek o zaman gereksiz gibi. Bu arada benim hali hazırda dökükte sıkıntılıda olsa bir kulaklığım var. O parayı gidip sisteme mi vermek daha doğru olur yoksa yeni kulaklık...
Geri