Arama sonuçları: *

1. stbeox

Öneri 35.000 TL ile yurtdışından hangi telefon alınır?

Kalan 4 ay ı yan telefondan hotspot açarak wifiye bağlanıp geçirebiliyor muyum
  2. stbeox

Server kaydı kaç tl oluyodu ortalama?
  3. stbeox

Yurtdışı telefon almayı planlıyorum. Aklımda Oneplus 13, S24 Ultra, Vivo x200 pro, Honor Magic 7 pro modelleri var. OP13'te 3 adet IMEI olduğunu duydum. (2 fiziksel + 1 esim). Bu durumda her yıl kayıtsız şekilde SIM yuvasının yerini değiştirerek kullanabileceğimi düşünüyorum. Siz olsaydınız...
  4. stbeox

Çözüldü✓ Şalter attı bilgisayar açılmıyor

Evet, yapacağım.
  5. stbeox

Açıldı hocam ne olduğunu anlamadım bile. Her elektrik gittiğinde aynı şeyi yaşıyorum. Her şeyi deniyorum açılmıyor hiç olmadık bir anda açınca açılıyor 2 seferdir. Yardımlarınız için teşekkürler sorunu bulamadım hala ama olsun :D
  6. stbeox

Bizim şehirde sadece vatan bilgisayar oldugu için mecbur o mağazadan aldım hazır sistemi. Fiyat olarak da bu kasa uygundu kasada hazır psu vardı zaten rampage in. Bana kalsa ben de rampage takmazdim da işte kasanın içinde olduğu için bir şey yapamadım elimde şu an deneyecek başka PSU'da yok...
  7. stbeox

Bir kere daha aynı olay yaşanmıştı. Birşeyler yaptım statik elektriği almıştım aç kapa yapmıştım psu kablosunu tak çıkar falan yapmıştım olmamıştı, 5 dakika sonra bir daha denemiştim bu sefer çalışmıştı. Bence sorun PSU'da değil başka birşeyde
  8. stbeox

Rampage 80 plus active pfc 750 W
  9. stbeox

Şalterler atmış sabah 12 de elektrik yoktu. şu an farkedip düzelttim durumu. Ancak bilgisayarı açmaya çalıştığımda açamıyorum. Psu kablosunu psuya takınca psu dan düşük bir frekans sesi geliyor. cızırtı gibi değilde sabit bir ses gibi. Nasıl çözebilirim bilen var mı
  10. stbeox

Yurtdışı S25 Ultra alınır mı?

Hocam 2 IMEI için de mesaj gelmesinin, gerçekten de sürenin diğer IMEI için de sürenin başladığı anlamına gelip gelmediğini bilemeyiz değil mi?
  11. stbeox

Hocam değişselerdi o sistemi, duyurusunu yapmaz mıydı devlet?
  12. stbeox

X200 Pro'yu mu yurt dışından almaktan bahsediyorsunuz
  13. stbeox

Nedeni nedir
  14. stbeox

Yurtdışı s25 ultralar 38k fiyat bandında satılıyor. S25U alıp 4+4 ay mı kullansam yıl içinde, yoksa aynı fiyata xiaomi 14t pro alıp hiç SIM ile falan uğraşmasam mı diye düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir bu konu hakkında? Bir de s25 ultrada çift SIM fiziksel mi yoksa fiziksel + esim olarak mı...
  15. stbeox

Cover yapcak yapay zeka önerisi

Mangio ile istediğiniz ses modelini eğitip sonra o ses modeliyle mikrofondan şarkı sözlerini aynı nağme okunuşuyla w-okada'ya aktarıp şarkı sözlerini aynı ses kullanılarak farklı kelimeler ile değiştirebilirsiniz
  16. stbeox

Öneri 40.000 TL Telefon Önerisi

Nedeni ne hocam? Bir kısım baya övüyor bir kısım baya gömüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. 1741456795 14t pro yu satıp ne aldınız
  17. stbeox

S24+ 14T Pro ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Ama bir türlü karar veremedim. En güçlü işlemci Xiaomi'de var ama snapdragon olmayışı işkillendiriyor beni.
  18. stbeox

Eskilerde kalmışım sanırım. Honor daha önce hiç kullanmamıştım nasıl marka sizce
  19. stbeox

Eklemeyi unutmuşum bende şuan oneplus 8 pro var ama s24 ile hatrı sayılır bir özellik farkı göremedim yani geçmeye değmez gibi duruyor s24 e 1741359989 O huaweilerde google hizmetleri var mıydı?
  20. stbeox

Genel kullanım ve oyun için max 40.000 TL'lik telefon bakıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum. iPhone veya 60hz telefon düşünmüyorum.
Top Bottom