Arama sonuçları: *

1. theant1s

Kasa Fanı kabloları farklı

Merhabalar dostlar. Kasamda ki fanların bozulduğundan dolayı yeni fanlar almıştım ancak, aldığım yeni fanlar ile yeni fanların girişleri farklı ve yeni fanların ucu için soket kasamda bulamadım. İlk fotoğraftaki eski fan ve giriş portları, 2. fotoğraf ise yeni fanin giriş ucu yardıncı olur...
  2. theant1s

INNO3D Markası Hakkında?

Biraz araştırma sonucunda yetkili servisin exa bilgisayar olduğunu gördüm ama yine de emin değilim bu arada alıcağım ekran kartı ektedir...
  3. theant1s

INNO3D Markası Hakkında?

inno3d marka 3060ti almayı düşünüyorum kaliteli marka olduğunu düşünüyorum ancak yine de sormak istedim 1. Marka güvenilir mi? 2. Herhangi bir sorun yaşadığım zaman Türkiye de özellikle İstanbul da yetkili servisi var mıdır
  4. theant1s

PC fan boyutu farklı olabilir mi?

140mm için yeterli büyüklük var ise hiçbir problem olmaz. Ancak fanın kaliteside önemli.
  5. theant1s

Ekran Kartı Garanti Süresi Problemi

Ekran kartım Sapphire pulse rx5600xt. Ekran kartının 2 yıl garantisi vardı faturada satın alım tarihi 3 haziran 2020 yani garantinin 3 haziran 2022de bitmesi gerekiyor . Fakat Endeks bilişimden Ekran kartının seri numarasından sorgulayınca garantinin 28 ocak 2022de bittiği gözüküyor. Şimdi bu...
  6. theant1s

Yardım 400TL oyuncu kulaklığı önerisi

Bu ürün şuan indirimde olduğu için gayet iyi. Altarnatifi https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi_u10137
  7. theant1s

Radeon Driver Yüklenemedi Hatası

Hemen deneyip geliyorum 1646488762 Malesef, yine kurulmadı.
  8. theant1s

Radeon Driver Yüklenemedi Hatası

Sistemimimde ki kullandığım driverı ddu ile, güvenli modda kaldırdıktan sonra önerilen sürümlü ekran kartı driverını kurdum. Fakat kurulum işlemi tamamlandıktan hemen sonra, Amd yazılımı, ekran kartı sürücüsünün sisteminize yüklenmediğini tespit ettik hatasını alıyorum. Yaklaşık 1 aydır devam...
  9. theant1s

Bu gamepad orjinalmi?

tamamen çakma
  10. theant1s

fifa için kol önerisi

İş görüyor, ama çakma olduğu için bir çok eksisi var. En basit örneği sarj süresi ve titreşim gibi..
  11. theant1s

Stardey Walley PC ile mobilden online olarak oynanabilir mi?

Başlıkta da belirtiğim gibi Stardey Walley oyunu PC ile mobil arasında online olarak oynanabiliyor mu ?
  12. theant1s

Eski laptob'a 2.5" sata ssd takılır mı?

Arkaşlar merhaba benim asus marka 5 yıllık laptobum var hddsi bozuldu. hdd yerine 2.5" sata3 yani normal masaüstünde kullanılan sdd takabilir miyim?
  13. theant1s

15K bütçe için ULTIMA-TUF3070 pc nasıl?

psu ve ram harici güzel gibi
  14. theant1s

2000-3000tl arasında param var hangi ekran kartını aliyim?

Aynen bende katılıyorum bitcoinin düşmesiyle birlikte yakın zamanda ekran kartı fiyatlarıda düşücektir diye tahmin ediyorum.
  15. theant1s

2000-3000tl arasında param var hangi ekran kartını aliyim?

gtx 1660 super ekran kartlarına bakabilirsin ama işlemciyi fazla kullanan oyunlarda darboğaz yaşarsın. https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
  16. theant1s

GPU 0 90 DERECE VE LEPTOP KAPANIYOR

Temizleyip termal macunlarını yenilemeyi dene.
  17. theant1s

Zalman ZM650-GVII 650W 80+ PSU

kasama sığar mı peki mid tower kasa diye geçiyo
  18. theant1s

600w 500-600tl arası f/p ve kaliteli atar mısın dostum
  19. theant1s

Zalman ZM650-GVII 650W 80+ psu alınır mı? ve ya 500-600tl arası daha iyi önerebileğiniz psu var mı ? Bir diğer sorum ise bu psu frisby fc-9315e sığar mı? Kasanın özellikleri: https://www.comsis.com.tr/index.php/gaming-urunler/gaming-kasa/frisby-fc-9315g-gaming-kasa-dual-ring-rgb-fan.html
  20. theant1s

Redeon Wattman hatası

Arkadaşlar çoğu oyun oynarken oyun kapanıyor yada alt taba atıyor ve driverdan Wattman hatası geliyor. Çözümü var mı? Sistemi vatan bilgisayardan aldım acaba mağzalarına götürsem teknik ekip yardımcı olur mu? lütfen cevap verin 5k verdim nerdeyse hiç bir oyunu oynatmıyor sapphire pusle rx5600xt...
Geri