Arama sonuçları: *

• Users: Mkw06
  • Order by date
  1. Mkw06

Yardım Kablosuz f/p gaming kulaklık önerisi

Bütçem 2.500 tl, bu fiyatlarda gaming kablosuz kulaklık istiyorum, marka model önerir misiniz
  2. Mkw06

Yardım Warzone silah level bugı yardım !

Warzone de MW2 silahlarını alınca level yükselmiyor olarak gözüküyor, level 1 de kalıyor dolayısıyla eklenti açamıyorum, başına gelen var mı ya da çözümü nedir
  3. Mkw06

Yardım RDR2 oyun başı değişik çalışıyor

Steam üzerinden yama kurdum, oyunun ilk sahnesindeki at sürme sahnesinde buga giriyor oyun, bir türlü etkileşime girmiyor ve karakterle konuşmuyor, pause yaptığımda solda arayüzler çıkmıyor, harita vs falan, acil yardım edin lütfen
  4. Mkw06

Yardım Acil after effects bilen birisi dönüş yapabilir mi ?

Aynı ekE de arandaki animasyonu komple kopyala yapıştır yapıp, konumu değiştirince içindeki keyframe ler eski konumda hareket ediyor, bunu nasıl yeni taşınan yerde hareketlendirebilirim ?
  5. Mkw06

Yardım Uçakta valize elektronik cihaz ve tütün kuralları

Gürcistandan gelirken de mi aynı sınırmış peki, nerden baktınız ben bulamadım da hocam atabilir misin
  6. Mkw06

Yardım Uçakta valize elektronik cihaz ve tütün kuralları

Bayramda iki defa uçak yolculuğu yapacağım, ankara rize- gürcistan-ankara olacak şekilde, bu seyahatlerimde valizimde elektronik sigara (vozol tarzı ve karton sigaralar) valiz kontrollerinde el koyma durumları olur mu, valizi uçak altı bagajına vereceğim.
  7. Mkw06

Yardım İlk defa uçağa binenlerin hava alanı prosedürleri nedir

Uçağa ikinci defa bineceğim aslında ama neler yaptığımı hatırlamıyorum, ankaradan rizeye uçacağım ne yapılması gerektiğini sırasına göre yazabilir misiniz
  8. Mkw06

Yardım İnstagramda 1.lig forması nereden bulunuz

1.lig forması almak istiyorum instagramda bulabileceğim mağaza var mıdır, gençlerbirliği forması almak istiyorum
  9. Mkw06

ACİL YARDIM PC GOOGLE REKLAM ENGELLEYİCİ NERDEN KAPATILIR

TRT1 den maç ileyecem ama reklam engelleyici açık olduğu için açmıyor, nerden kapatırım bulamadım acil yardım
  10. Mkw06

PS5 slim de gta 6 oynatacak mı

slimde sizce oynatır mı gta 6 yoksa ps5 pro mu almak lazım
  11. Mkw06

Ticket Edenred Gürcistanda zincir restorantlarda geçer mi ?

Yemek kartımda yüklü miktar bakiyem var gürcistanda zincir restorantlarda (bk, mc, sbarro) tarzı mekanlarda geçerli midir.
  12. Mkw06

Yardım Gürcistan Batum da güzel temiz otel önerisi

Topluca eşlerimizle Batuma gideceğiz bayramda, şimdiden otel ayarlamak istiyorum, otellere baktığımda bir çok otel var, Orbi adında bir çok otel var sitelerde, daha önce gitmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, otel konusunda karar veremedim
  13. Mkw06

Yardım Booking üzerinden yurtdışı oteli

Gürcistan
  14. Mkw06

PS5 Pro almalı mıyım

Ps5 slim dijital 1tb versiyon 19.500 tl ekstra yanına bir kol daha alırsam eğer 2.800 tl ye vuruyor ama bu yazdığım fiyatlardan sanırım %12 tax free düşülecek, fiyatlar bana uygun gibi geldi az da olsa
  15. Mkw06

PS5 Pro almalı mıyım

kısa bi dönem ps4pro kullandım en son ps plus üyeliği vardı, üyelik dediğiniz bu mudur ?
  16. Mkw06

PS5 Pro almalı mıyım

ps4 slim dijital sürüm Slim dijital versiyon almayı düşündüm aslında ilk, normal ps5 de kaç fps alırım belirttiğim tv ve pc monitörlerimde 1745929520 Hangi ülkeden aldınız bende yurtdışından dönerken almayı planlıyorum
  17. Mkw06

PS5 Pro almalı mıyım

Evimdeki tv 50 hz 4k vestel, pro almak istiyorum ilerde belki tv yi değiştiririm diye, pro özelliklerini kullanamayacağım sanırım elimdeki tv ile, bir de pc monitörüm 180 hz 2k bu monitörde oynamak mı mantıklı yoksa tv ekranında mı, ikisininde özelliklerini yazdım
  18. Mkw06

Yardım Booking üzerinden yurtdışı oteli

booking den yurtdışı için otel rezervasyonu yaptım önümüzdeki bayram için, ama ön ödeme kapora hiç bir şey istemediler, fiyatları da çok uygun geldi, tuttuğum otelde baya bilindik bir otel, sahipleri türk bir inşaatmış, ama güvenemedim bir türlü, gidince kapıda kalma stresine girdim, daha önce...
  19. Mkw06

Yardım Yandex TOD tv 1 aylık ücretsiz üyelik

Az önce instagramda reklamda gördüm yandex browseri varsayılan brower ayarlayınca 1 aylık tod tv üyeliği veriliyormuş, bunu yapan arkadaşlar var mı, browseri indirdim telefona ayarladımda sonrasında nasıl bir yol izleyeceğiz
  20. Mkw06

Metin2 de hile kullanımı !!

Herkeste hile var bende neden yok diye düşünmeye başladım, bu insanlar bu hileleri nerden buluyor bilen birisi söylesin lütfen
Geri