Arama sonuçları: *

1. A

DJI MİNİ 4K SOL ARKA MOTOR SORUNU

Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce media mark tan djı mini 4k fly more combo satın aldım uçuşlarda vs şimdiye kadar bir sorun yaşamadım fakat bu gün motorlara bakarken sol arka motor diğer 3 motora göre biraz daha sert ve çevirince daha tırtıklı dönüyor gibi bu bir problem yaratır mı yoksa normal mi...
  2. A

Yardım Asus tuf 750b cızırtı sorunu

Aslında asus kaliteli sorun olmaz diye almıştım ama maalesef iade kabul edildi benim sende iade etseydin keşke
  3. A

Hallettim hocam iade vermiştim onaylandı
  4. A

Yardım Vatan Bilgisayar Ürünü Nasıl İade Edebilirim.

Anladım hocam ama red yerse başka iade şansım yok çünkü 14 gün geçmiş olacak sıkıntı bu direk sorunu yazsam daha iyi olmaz mı ?
  5. A

Hocam sorun şu ki beğenmedim seçeneğinde ürünün tüm parçalarının tam olması gerekir bende asusun kutusundan gelen plastik kelepçeler yok çünkü montaj esnasında kullandım ve büyük ihtimalle bu sebeple iadeyi red ederler birde arızalı ürün gelmiş ne yapacağımı bilemiyorum ya
  6. A

Hocam benim yapacağım bir şey olmaz bence daha 3 gün oldu elimde 19 Kasımda yani ürünün montajını yaptıktan sonra gelen sesin videosuda mevcut ama şu an çok garip ya neden iade edilmez ki
  7. A

Anladım hocam bir şey daha soracaktım iadeyi uygulamadan mı yaptınız ve videoyu nasıl gönderebilirim onlara ben ?
  8. A

Hocam ürün hatalı ama çek ne alaka para yatması gerekmez mi ürünün videosuda mevcut attığım linke bakıp son ses dinlerseniz psu kapatmaya rağmen ses çıkarıyor
  9. A

Hocam üründeki sorun hep olmuyor mesela 1 gün oluyor 1 gün olmuyor bu videoyu atsam ve ürün hatalı geldi seçeneğini seçsem iade olur mu sizce ve bu videoyu nasıl ulaştırabilirim acaba
  10. A

Hocam elimde videolar var ürün kusurlu seçeneğini seçsem ama ses sorunu arada bir oluyor orada olmazsa sorun yok diye geri gelecek mesela onlara videoyu iletebilir miyim acaba sizde atayım 1732302071 https://drive.google.com/file/d/1HbfUFgnSn3D2UXTSpRrATefyy5JwrNe5/view?usp=drivesdk...
  11. A

Garantiye uğraşmak istemiyorum elimde hali hazırda bi psu vardı taktım onu kullanacağım ama bu elimde kaldı iade nasıl olacak acaba ya ne yapacağım bilmiyorum
  12. A

Hocam iade kesin olur mu ama içinden çıkan plastik kelepçeleri kullanmıştım montaj sırasında 1732300343 Birde iade olmazsa 4k para verdim çöpe gidecek kesin iade olması lazım bunun
  13. A

Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum değiştirmek için vatan bilgisayar internet sitesinden asus 750b ürününü aldım ürün bu hafta salı günü (19 Kasımda) geldi ürünü montajladım biraz zaman geçince ses gelmeye başladı kasayı kapattım gala gelmeye devam etti psu nun arkasındaki şarteli...
  14. A

Yardım Psu dan gelen cızırtı sesi

2 psu değiştim hocam rampage kullanıyordum asus taktım oldu önceden rampage de yoktu asistan oldu diye iade kodu oluşturdum yarın kargoyu gelecek rampage i taktım ondada oldu napacağım şimdi
  15. A

Yardım Psu dan gelen cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar kasamda bi sorun var öncesinde rampage 750w 80+ psu kullanıyordum asus alayım dedim asus tuf 750b aldım kurulumu yaptım tıss diye ses verdi çınlama sesi verdi bazen geçiyor bazen oluyordu onu iade edeceğim kodunu falan oluşturdum rampage i geri taktım aynı sorun onda da oldu...
  16. A

Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum çok güven vermediği için asus tuf 750b aldım bu gün elime ulaştı kablolarını falan taktım çalıştırdım sorun yoktu bi 5-6 saat açık kaldı oyun oynadım sonra kulaklığı çıkarttım acayip rahatsız eden bir cızırtı sesi geliyordu pc kapattım ama hala...
  17. A

Pc Valorant Oynarken Reset Atıyor

Merhaba Arkadaşlar Son 1-2 haftadır pc valorant oynarken reset atıyor sorun pek anlayamadım rdr gta v pes vs birçok oyun oynuyorum sorun olmuyor ama valorantta round bitiminde veya başlangıcında reset atıyor pc bi anda kapanıp açılıyor sorun neyden kaynaklı pek anlayamadım sizce sorun ne...
  18. A

Çözüldü✓ MSI MAG A750W Psu Alınır Mı ?

Benimde çok bilgim yok ama muhtemelen 750w yetecektir bence yeni bir konu aç ama linkteki psu iyi gibi dediğim gibi çok anlamıyorum ama yeni bir konu açmakta fayda var https://ty.gl/x63kb0pw6u3v9
  19. A

Bütce ne kadar
  20. A

Anladım hocam çok sağolun
Geri