Arama sonuçları: *

1. R

parmak izi okuyucu sensörü çalışmıyor tecno pova 4 pro

Son durum nedir bende Infinix Note 11 pro ve 3-4 haftadır ayni durumu yasiyorum
  2. R

telefon parmak izi okuyucu kayboldu

Knk hicbir seye yaramiyor yinede uğraşmışsin çok sağolasın. 2 gun once yeniden baslatinda ayarlara parmak izi butonu gozukuyordu calismasa bile simdi oda gelmiyor artik Güvenli modda bile gözükmüyor Apple cihazlarda olan telefonu kaldirinca uyanip yuz tanima ile acmayi aktif ettim oyle...
  3. R

Gecersiz MMI kodu diyor ve ayriyeten ben 2gun once Samsung Galaxy watch 6 classic 43mm almistim ondan sonra boyle yapmaya başladı baglantiyi kestim, hard reset attim, sıfırladım, saatide sifirladim yok abi islemiyor cihaza. Neyse yüz tanima var neyseki onla devam ediyorum napalim
  4. R

Sa konuyu ben hortlamış olucam ama bendede ayni sorunu yapiyor (Infinix Note 11 PRO ) cihazi sifirladim , hard reset attım duzelmedi yeniden baslatinca 5 sn falan okuyor sonra okumuyor ve senin gibi ayarlardanda kayboluyor bazen. Senin problem çözüldümu acaba
  5. R

casper excalibur g870 fan hızı ile ilgili yardım

Rdr 2 nasildir bilmem degistirmek sana kalmış ısı değerlerinden değişim yaparlarmi bilemem ama fan sesinden yapacaklarını hiç sanmiyorum çünkü normal bu laptop için 3500 ofice modunda. Disarida sessiz bir ortamda kullancaksan islemciye geç ekran kartini kullanma bence oyle bir nebze duser...
  6. R

Benim dedim değerleri laptop yukselticiyle aliyorum. 3500 rpm ofice modunda max zaten arada 2500 düşüyor.servise verebilirsin sana kalmis ben 7 temmuzda ürünü aldigimda pek dikkat etmemistim cok fazla 17 temmuz civari ekranda sıkışmış pixel vardi sağ üst kisimda 4-5 adet whatsap destege yazdim...
  7. R

Battlefield 2042 de öldüğümde 95 oluyor 2 sn falan sürüyor.Tekrar doğduğumda 87-85 civari takiliyor, ekran kartida 70-80 falan (Snow runer,cs go,gtav,cod warzone 2.0) oyunlarını oynadim tum herseyi ne kadar yuksek ayara alabildiysem oyle yaptim oyunları.Valoda control centeri hile olarakmi ne...
  8. R

İ5-12450h ve rtx4050 modelini aldim ben 7 temmuzda.Laptop yukseltici ile kullaniyorum fansiz olanlarindan 2500-3600 rpm de ofice modunda yada bostayken falan oyun oynarkende 5100 gordum max turbo fan hiç açmadım şuana kadar.
Geri