Arama sonuçları: *

• Users: Yokai
  • Order by date
  1. Y

Maksimum 100.000 TL'ye Gaming Laptop Önerisi (Zamanının Çoğu Masada Geçicek.)

Laptopun kalınlığı ağırlığı hiç önemli değil. Zamanının büyük bir kısmını masa da geçirecek ara ara yer değiştiricek o yüzden laptop arıyorum. Bu fiyata verebileceği en iyi performansı vermesi ve teknik sorun çıkarmaması çok iyi olur. Birkaç model baktım fakat herkes evet bu güzel dediğim her...
  2. Y

2.el,sıfır karışık bir sistem toplamaya çalışıyorum.Yardıma ihtiyacım var.

Bu parçalar uyumlu olur mu olmaz mı emin değilim.Hata bilgilendirme,Önerilerinizi beklerim. Ekran Kartı: RX 6600 XT İşlemci: Ryzen 5 5500 Ram: 2x8 SSD: GoodRam PX500 512GB Anakart: Gigabyte A520M K Power Supply: FSP Hydro K 600W
  3. Y

1,1.5 ay içinde pc toplamayı düşünüyorum yatdım edin lütfen

Hocam 11.5 ay değil 1 ay 1.5 ay arası.Emin misiniz 25-30k gibi olucağına?Ayrıca monitör dahil etmeden 20K bütçeye PC arıyorum teşekkürler cevabınız için.
  4. Y

1,1.5 ay içinde pc toplamayı düşünüyorum yatdım edin lütfen

Merhabalar dostlar yaklaşık 1,1.5 ay içinde oyun amaçlı pc toplamak istiyorum yaklaşık 20.000TL bütçem var biraz esneyebilir ama monitörüm olmadığı için pek arttıramam bu bütçeyi.Marka derdim yok ama sistemde 3060 veya buna rakip amd ekran kartları çok iyi olurdu.İşlemci tarafında kesinlikle...
Geri