Arama sonuçları: *

1. c4s3rakun

🔥İndirim Steelseries SteelSeries Rival 3 Kablosuz Mouse + QcK Large Mousepad 1.029TL

Ben prime kullanıyorum çok rahat ve çok performanslı.
  2. c4s3rakun

Eski donanımlarım ne kadar eder ?

2.5 3 k sı vardır belki tam ikinci el piyasadan haberim yok hocam 1705383809 Ama 560 ı 1000 1300 k civarında satabilirsiniz sanırım o ekran kartının ikinci el piyasası o
  3. c4s3rakun

❌İndirim Bitti! Amazon prime ile Lenovo Legion M300s 299TL

Bu fiyata kablosuz bulmanız imkansız maalesef
  4. c4s3rakun

Öneri 280 - 1000 TL Aralığında Mouse Önerileri

Sizin önerdiğiniz klavyeyi net alacağım ama alternatiflerde fena olmaz
  5. c4s3rakun

Öneri 280 - 1000 TL Aralığında Mouse Önerileri

Hocam Allah razı olsun klavye önerilerini de yaparsanız mükemmel olur hele ki 60 klavye
  6. c4s3rakun

Yardım Gamepower suki tkl alınır mı??

Hocam ben yıllardır tws kablosuz kulaklık kullanıyorum bir ode G2 birde bu kulaklıgımın performansı mükemmel ode g2 den buna geçişim kulaklığımı düsürdüm yola üstünden araba geçti tam 8 ay kullandım onu teki hala evimde ve hala kullanıyorum 1702777289 Evet hocam bunu kafaya koydum unutmazsam...
  7. c4s3rakun

Tam boy istemiyorum hocam bu klavye tam benlik birde harici bilek desteği alırım buna tadından yenmez
  8. c4s3rakun

Hocam ben memnunum nedendir bilmem kullananlardan 1 tane şikayet gelmedi
  9. c4s3rakun

Hocam gamenot havit tw952 pro RGB kullanıyorum çok memnunum gerçekten gamenote biraz daha iyi
  10. c4s3rakun

Sjsjsjjs hocam nasılda teşhis koymuş
  11. c4s3rakun

Hocam o zaman bu klavye değil kusursuz manyak bir makina
  12. c4s3rakun

Sesi çok çıkıyormu peki hocam geceler gamerlar için hazine olduğu için evden kimseyi uyandırmak istemem black hiç denemediğim için bilmiyorum
  13. c4s3rakun

Ben teşekkür ederim 1702775582 @MuratTheFounderOfGariban hocam bu klavyenin red switch i mı daha iyidir black switch i mı? Sormayı unutmuşum kusura bakmayın
  14. c4s3rakun

Hocam siz harbi ucuz pc ve ekipman rekortmeniymişsiniz
  15. c4s3rakun

Çok iyimiş hocam ben 18 altıyım tosla kullanıyorum avantajları çok ama bunun daha çokmuş size ne kadar teşekkür etsem azdır bu arada takip ediyorum hocam gerçekten bu konuyla bu kadar ilgilendiniz
  16. c4s3rakun

Yok hocam size güvenmesem mesajlara bile cevap vermezdim ki siz daha önce bana çok öneride bulundunuz 1702774563 Çok teşekkür ederim hocam min kaç yaş kullanabiliyor
  17. c4s3rakun

Hocam nedir bu nays herkes nays diye kendini yırtıyor
  18. c4s3rakun

Hocam ne desem bilemiyorum size teşekkür ederim 1702774282 Peki hocam bunu bir düsüneyim çok kral klavye önerdiniz sağolun tam istediğim gibi siyah setup kurucam düzgün klavye bulamıyodum
  19. c4s3rakun

Maalesef nays kullanmıyorum ama elime bütçe geçtikçe hepsini halldeceğim çok çok teşekkür ederim size bir takibi hor görmem
  20. c4s3rakun

Hocam piyasada sarftech t60 diye bir klavye var kimse memnun değil siz ne dersiniz bu konu hakkında? Bu arada sizin önerdiğiniz istediğim gibi siyah alıcam sizinkini çok teşekkür ederim tekrar.🙂
Geri