Arama sonuçları: *

1. O

2. El PC Satış Tahmini Fiyat Hk.

Ram, ssd ve ekran kartını tutup diğerlerini satmaya karar verdim. Y.dışında tr fiyatlarına eşit fakat çok daha kaliteli ürünler alabiliyormuşum. Cevap için teşekkürler. Aklımda sadece psu kaldı götürsem mi satsam mı diye. CORSAIR RMx Series RM1000x 1000W 80+ Gold 12k'ya FSP, seasonic veya...
  2. O

2. El PC Satış Tahmini Fiyat Hk.

Arkadaşlar selamlar, Y.dışında taşınacağım için sistemimi satıyorum. Henüz ilan vermedim fakat İzmir'deki 3-4 yerden fiyat aldım. Ben mi hayal dünyasında yaşıyorum bilemedim. Sizlerden fikir almak istedim. Sistem : Cpu: Ryzen 7 7800X3D MB: MSI PRO X670-P Wifi Cpu soğutucu: Arctic Liquid...
  3. O

AM5 Sisteme Ram Tavsiyesi

Selamlar, AM4'ten AM5'e geçiyorum. Şu ana kadar aldığım parçalar: GPU : Sapphire Nitro + 7900 XTX PSU: Corsair RM1000X 1000W +80 Gold Alacaklarım: Anakart: Arasında kaldıklarımı aşağıda yazıyorum bir de epey.com karşılaştırma linki ekledim. Farklı önerileriniz var ise yazabilirsiniz. MSI...
  4. O

Oyun Oynarken Crash Veriyor

Çözebildiniz mi hocam?
  5. O

RX 7900 XTX Anakart ve İşlemci Önerisi

Anakartlardan hangisini önerirsiniz? İlk çıktığı zaman tüm anakart üreticileri belirli bir voltaj limitini gereğinden fazla tutmuştu. Haliyle internette kabaran, yanan 7000serisi işlemcileri ve ölü anakartları görebilirsiniz. Bu süreçte Asus bu belirli limiti en yüksek tutan üreticiydi...
  6. O

RX 7900 XTX Anakart ve İşlemci Önerisi

Selamlar, AM4'ten AM5'e geçiyorum. Şu ana kadar aldığım parçalar: GPU : Sapphire Nitro + 7900 XTX PSU: Corsair RM1000X 1000W +80 Gold Alacaklarım: Anakart: Arasında kaldıklarımı aşağıda yazıyorum bir de epey.com karşılaştırma linki ekledim. Farklı önerileriniz var ise yazabilirsiniz. Asus...
Geri