Arama sonuçları: *

• Users: yakha
  • Order by date
  1. yakha

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

evet hocam geliyor vallahi
  2. yakha

3-4 ay oluyor alalı.
  3. yakha

hocam s23 ultra ile devam edeceğim. yeni almıştım zaten ama uzun sürede androidde kalayım dedim. 1769893733 vazgeçtim hocam s23 ultra iel bi süre devam.
  4. yakha

arkadaşlar kendimce bi düşündüm ve almamaya karar verdim. yardımlarınız için teşekkürler.
  5. yakha

benim dediğimi bi iki kişide gördüm hocam ama sonradan geçti diyende var. 1769719118 sağolun Allah izin verirse.
  6. yakha

hocam wow demeyi beklemiyorum zaten kullanım açısından daha alışkınım iosa. zaten ikiside üst düzey telefon olduğundan dediğiniz gibi olmaz. sadece kronik sorunu varmı yokmu bilmek istedim.
  7. yakha

Hocam iphone kullanımı daha basit önceden telefonları çok inceleyip apk vs çok uğraşırdım şuan hiç uğraşmıyorum ayrıca iphonedan çektiğim fotoğrafları daha çok beğeniyorum ama samsungta açı ayarlayıp çekince daha net fotoğraflar çekilebiliyor. Ben çok açı ayarlamam açıkçası çıkartıp çekerim direkt.
  8. yakha

yeni aldım zaten hocam ama iphone daha hoş geliyor. burada bilmek istediğim kronik sorununun olup olmadığı.
  9. yakha

hocam iphone kamerası çok hoşuma gidiyor ayrıca depolama ve 120hz de avantaj 16 da yok bunlar.
  10. yakha

hocam hoparlorde cızırtı ve bazılarında dokunmatik yanıtsızlığı var diyolar emin değilim tam. bide sıfır telefon alıp garantiyle uğraşmak koyabilir.
  11. yakha

varsada geçmiştir bence ilk çıkanlarda vardır yani inşallah.
  12. yakha

ondan değil hocam şimdi 80k veriyoruz rahatça kullanmak için gidip değişenli cihaz olacak o yüzden.
  13. yakha

garantiyle uğraşmak koyar hocam o kadar para verdikten sonra. bakacağım duruma göre valla sağolun.
  14. yakha

valla aydınlandım hocam sizde sorun yoksa yüksek ihtimal benim alacağım cihazdada yoktur yani inşallah :) sağolun.
  15. yakha

anladım yani sorunsuz. zaten cihaz çıktıktan 4 ay sonra alacağımdan bence olan sorunların çoğu düzelmiştir. sağolun yardımınız için.
  16. yakha

hocam cızırtı gelmedi pek derken biraz geldimi yani anlamadım. ekran süresi iyi bence bu arada.
  17. yakha

yok hocam böyle normal ekrandayken dokunmatiğinin nasıl okuduğuna bakın bide full seste orta ses falan sesi test edin ayrıca ısınma sorunu vs varmı ekran süreniz ne kadar bunları söylerseniz bana çok yardımınız dokunur. çok şey istedim çok uğraştıracaksa yapmayabilirsiniz hocam yormayayım sizi.
  18. yakha

hocam cızırtı sorununu özellike yt de forumlarda gördüm dokunmatiği az gördüm ama gördüm size zahmet test etme şansınız varmı full seste cızırtı geliyormu diye? gece olduğundan müsait değilseniz yapacak bişey yok.
  19. yakha

yurtiçi alacağım hocam. dokunmatik yanıtsızlığı cızırtı sorunu vs varmı? sizce almalımıyım?
  20. yakha

alacağım zaten yüksek ihtimal ama kullanan birinden duymam lazım kronik sorunlarını.
Geri