Arama sonuçları: *

1. K

Unity Publisher Portal Ücretlimi

Merhaba unity asset storede asset yayınlamak istiyorum ve bunun için unity publisher portal açmak lazımmış acaba bu Publisher Portal Ücretlimi yani asset yayınlarken herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu cevaplarsanız sevinirim
  2. K

Play Storede Vergileri Nasıl Ödeyebilirim

Merhaba Play storeye diyelim bir oyun çıkardık ve oradan kazandığımız paradan da vergi ödememiz lazımmış galiba acaba bu süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz muhasebecim yok ama
  3. K

Play Storede Vergiler Otomatik Mi Ödeniyor?

Merhabalar oyunu Play Storede yayınlandıktan sonra oradan gelen vergileri Play Store otomatik mı ödüyor yani bizim ekstra bir durum yapmamıza gerek varmı
  4. K

Oyunumu Play Storede Nasıl Yayınlayabilirim

Kimlik no felan istiyormu 1707588482 Vergi işleri nasıl oluyor biliyormusun birde yani tahmini 30 indirilen bir oyundan kaç lira kazanılır reklamı orta derece sıklıkla
  5. K

Oyunumu Play Storede Nasıl Yayınlayabilirim

Merhabalar unityde Yaptığım bir mobil oyun var ve bunu Play Storede yayınlamak istiyorum bana süreci anlatabilirmisiniz yani mesela 25 doları verdik ve sonra neler oluyor kimlik doğrulama istiyormu son olarak vergileri biz kendimizmi ödüyoruz yoksa otomatik ödüyor mu ve sizce mantıklı mıdır...
  6. K

Unityde Yaptığım Oyunu Nasıl Android'e Atarım

İtch İo olurmu acaba
  7. K

Teşekkürler bu arada senin dediğin şeyi hangi uygulama ile yapabilirim yani online olarak yayınlama şeyini Play Store dışında 1707223047 Telefondan geliştirici modunu açmam gerekmiyor dimi
  8. K

Nereye yükleyebilirim örnek olarak Play Store dışında 1707220409 Şöyle yapsam telefonum Redmi 9t USB ile bağlayıp APK dosyasini downloads klasörüne atsam ve telefondan downloads klasöründen bulup indirsem bir sorun çıkarmı birde telefona herhangi bir zarar vermez dimi
  9. K

Merhabalar unityde bir oyun projem var v onu android olarak build aldım ama telefona nasıl atacağımı bilmiyorum APK olarak telefona nasıl atabilirim yani hangi klasöre atmam lazım cevaplarsanız sevinirim
  10. K

RX 550 alınır mı? ?

3000
  11. K

RX 550 alınır mı? ?

Rx 550 alınır mı? Yani Oyun İçin Mesela valorant ve FIFA 24 ve eFootballda kaç FPS verir tahminen
  12. K

4000 TLlik Ekran kartı önerir misiniz?

Yani aslında sistem var ama güçlendirme yapacağım ekran kartı ve işlemciyi o ikisi için bütçem 7500
  13. K

9000 1704094973 Nvidia istiyorumda işlemci olarak AMD 5500 almayı düşünüyorum darboğaz felan yaparmi
  14. K

Şuanda daha sistemim yok toplamaya başlıyorum
  15. K

4000 TL bütçem var sizce hangi ekran kartı almalıyım sıfır almak istiyorum
  16. K

Sizce Bu Sistem alınır mı?

https://ty.gl/fy2mm3ucsn Sistem bu sizce alınır mı? oyun için kullanacağım ve hangi oyunları oynatır örneğin eFootball FIFA gibi oyunları Oynatırmı cevaplarsanız sevinirim
  17. K

Tetris nasıl yapılır

Merhaba arkadaşlar bende Tetris yapmak istiyorum Arduino ile ancak kod bulamadım 128x64 oled ekran var ve 3 adet push buton var bilen birisi bana kod atabilirmi
  18. K

İtch io mantıklı mı?

Merhabalar ben itch io sitesinde oyun yayınlamak istiyorum mantıklımı yani indirme kaç indirme olur mantıken hiçbir para kazanmak istemiyorum zaten oyun bedava olarak yayınlanacak bu arada oyuna güncelleme nasıl getiriliyor sizce yayınlamak mantıklımıdır?
  19. K

Steam ile Microsoft Store Arasında Fark Varmı

Açılmayan oyun açılırmı?
  20. K

Steam ile Microsoft Store Arasında Fark Varmı

Merhaba biliyorum başlık detaysız oldu özür dilerim demek istediğim mesela bizim sistemde bir oyun açılmıyor veya 15 FPS felan alıyoruz steamden indirince ve Microsoft storeden indirmek istedik ozaman bir fark olurmu
Geri