Arama sonuçları: *

1. R

İkinci monitör önerisi.

Bir süre bakındım çok fazla olumsuz inceleme gördüm warp markalı monitörde. Muhtemelen de kalitesizdir. En sonunda pivot olmayan bir monitör alıp monitör kolu almayı düşünmeye başladım...
  2. R

İkinci monitör önerisi.

Linkini bırakma şansın varsa bırakabilir misin acaba? Araştırdım ama bulamadım.
  3. R

İkinci monitör önerisi.

Markayı biraz araştırınca alınmaması gerektiğini söyleyen bir çok kişi gördüm. Ama ana monitör olarak değilde 2. monitör olduğu için idare edebileceğini düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum sizce ? (ana monitör 27")
  4. R

İkinci monitör önerisi.

Merhabalar ek işler için konu başlığında da yazdığı gibi ikinci bir monitör arıyorum. 3.5k bandında f/p bir şeyler olması benim için yeterli. Dikey kullanacağım için pivot olması şart onun dışında 100hz olursa süper olur. Birkaç adet buldum ama aralarında kaldım sizlerinde bir göz atıp...
  5. R

bilgisayara Virüs Bulaştı Ne Yapmam Lazım

İnternetini kapatman lazım öncelikle sonrası için bir fikrim yok.
  6. R

Scyrox V6 mı Glorious model o 2 pro mu ?

Anladım hocam bütçeyi arttırmayı pek istemiyorum ama glorious hakkında bir bilgin var mı ? Uzun vadede üzebilecek bir mouse mu ?
  7. R

Scyrox V6 mı Glorious model o 2 pro mu ?

Arkadaşlar konu başlıkta yazdığı gibi çok net ve kısa iki mouse arasında kaldım birazda fiyat farkı var. https://www.n11.com/urun/glorious-model-o-2-pro-1k-polling-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-45892132?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-review...
  8. R

Windows Lisans Türünüz Nedir ? 🦠 Virüs Tehlikesi Olabilir ! 🦠

Hocam ben internetten retail key olarak aldım bende böyle diyor bir problem yok değil mi ? İnternete kodu yazdığımda sonuç çıkmadı sanırım mak da değil cmd den baktığımda da retail channel yazıyor.
  9. R

İnternetteki Windows keyleri güvenilir mi ?

Hocam retail key alsam ama microsoft hesabımla giriş yapmasam kodu ileride format sonrası da tekrar girerek kullanabilir miyim ?
  10. R

Dediğin yöntemle etkinleştirdiğimde yaşadım zaten sorunu hocam eğer cmd ye bir kaç kod yazma yöntemini kastediyorsan
  11. R

100 tl ye sınırsız kullanım hocam sanırsam anakarta yapışıyor format atsan bile gitmeyen türden https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/?utm_campaign=efsane&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwhvi0BhA4EiwAX25ujyyzCsZ9qm0pLnfU9r0s25C7ziv9rG3s8_A1m2Ase5Vg6oSHN_Y6LBoCRcgQAvD_BwE
  12. R

Yok hocam o kms işine yaşadığım olaydan sonra bir daha bulaşmam ne olduğunu bilmeyerek görüp direkt uygulamıştım sonradan zaten pişmanlığı geldi. Şu an sağlamlisans sitesinde 100 tl ye düşmüş sanırım alacağım ama bu key bilgisayara, veri çalınması gibi bir durum yaşatmaz değil mi ?
  13. R

Çözüldü✓ Valo cs ve bazı hikaye oyunları için 1 tb ssd yeter mi

Yeter hocam boş alan bile kalır
  14. R

Dostlarım bilgisayarımı bir süredir lisans keyi olmadan kullanıyorum daha önceden youtube da bulduğum kms kodlarıyla etkinleştirmiştim fakat bir kaç sorun oldu bilgisayarımın kontrolünü kaybettim başka biri girip arkada kullandığım uygularımı kapattı. Bunu yaşadıktan sonra korkuyla cmd ye tekrar...
  15. R

Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım ?

İ5-3470 GT 1030 2gb 8gb 1600 mhz ram ddr3 marka model bilmediğim bir anakart seagate 500gb hdd Donanımlarına sahip bilgisayarım var alalı 3 yılı biraz geçti ne kadara satacağımı bilmiyorum sizce kaç liradan gider ?
  16. R

18000 ile 20000 TL Arası Hazır Sistem Tavsiyesi

Hocam biraz geç oldu ama daha almadığını düşünerek yazıyorum. Yanına ayrıyeten kablo almana gerek yok eğer yoksa kablolu internet için ethernet kablosu alabilirsin.
  17. R

18000 ile 20000 TL Arası Hazır Sistem Tavsiyesi

Hocam 500gb ssd yeteceğini sanmıyorum 1tb yaparsan daha sağlıklı olur. Düzelir muhtemelen bir kaç ay önce bende aldım vatandan gün içerisinde fiyatı birden 57k ya fırlıyordu aldığım sistemin, sonra tekrar düzeliyordu.
  18. R

VXE V1 Wireless kulaklık | 1700 TL |

Selam, yeni kulaklık alacağım için araştırırken VXE V1 modeline denk geldim fiyatını görünce araştırıp direkt satın aldım eğer yeni bir kulaklık ihtiyacınız varsa ve özellikle wireless istiyorsanız kesinlikle alınabilir. Ürün ilk çıktığında stoğu çok hızlı bir şekilde bitmişti, şu an tekrardan...
  19. R

Öneri Blackwidow v3 vs Ornata v3

Razer blackwidow v3 tkl ve ornata v3 arasında kaldım hangisi daha iyidir hangisini almalıyım kullanan var mı?
  20. R

USB dönüştürücü dungle hızını düşürür mü?

Hocam kutu içeriğini araştırınca çıktığını şimdi farkettim yanıtın için teşekkürler
Geri