Arama sonuçları: *

1. B

3060 ti düşük fps veriyor

benim ekran kartım diğer ekran kartlarına göre çok düşük fps veriyor internetten baktığım videolarda extrem grafiklerde 4x msaa ayarlarda 100 120 fps arasında alıyor ama benim sistemde 65 80 arası alıyorum ekran kartı modeli zotac rtx 3060 ti twin edge ve kartın gücünü firestromdan %50 ye...
  2. B

roblox hesabıma birisi sürekli giriyor

roblox hesabını çok umursamıyordumda pc ye bişey olur mu acaba 1721488237 yada gmail hesaplarıma
  3. B

napabilir kopyalayıp 1721487918 hepsi var
  4. B

ben bugün birisine kandım ve linke tıkladım videoyu izledim ve ona roblox avatarımın har dosyasını gönderdim oda o sırada hesabıma girip herşeyimi çalmış ve bana cookie lirin çaldım diyor ne yapmalıyım hiç bişey bilmiyorum
  5. B

Ortaokulda Devamsızlıktan Sınıfta Kalır mıyım?

Yok kanka ozurlu 60 gündü sanırsam kalmazsın bizim hoca dedi
  6. B

8. Sınıfta sınıfta kalirmiyim

Ben 8. Sınıfım ve matematik te ilk fonem notum 66 şuan sınavdan 30 aldım hoca çok takıntılı bir tip ve sınıftan 12 kişiye sözlülerini 40 verecek buna bende dahilim ve projemiz 100 luk bir proje olsa bile çok dusuk not vereceğini söyledi diğer tüm derslerimin ortalamaları 80 üstü tek matematik...
  7. B

rdr 2 2024 yaması var mı

tamam teşekkürler vazgeçtim şimdi virüslüymüş o yüzden temizledim
  8. B

rdr 2 2024 yaması var mı

orası nerede bide rdr 2 de save dosyamı nereden alabilirim
  9. B

rdr 2 2024 yaması var mı

bilmiyorum önemli diyorlar
  10. B

rdr 2 2024 yaması var mı

bugün rdr 2 yi türkçe yapmak istedim ama yamalar eskiydi. Yeni yama varsa atabilirmisiniz, bide oyunun save dosyasını nasıl alıcam. teşekkürler
  11. B

Çözüldü✓ rampage rx9 klavye ışık sorunu

merhabalar 3 gün önce rampage rx9 klavye ve mouse sipariş ettim ancak klavyenin ışığını fn on off yaptığımda sabit kalmıyor hep nefes modunda yardımcı ollursanız sevinirim
  12. B

Klavye fare önerisi bütçe 600tl

Yok ben %60 sevmiyorum
  13. B

Tamam çok saolun
  14. B

Evet yok 2. El olmasın
  15. B

Arkadaşlar ben klavye mouse set alcam bütçem en fazla 600 önerir misiniz? bir şeyler şimdiden teşekkürler
  16. B

Boynumu hareket ettiremiyorum

Tamam çok saolun hocam
  17. B

hocam ailem sıcak su koydu da o da etki etmiyor geçer diyorlar onun icin sordum
  18. B

Dün akşam duş aldım sonra kafamı havluyla kurularken bi anda elim kaydi aniden kafam sağa doğru döndü çıt sesi geldi ve hareket ettiremedim yukarı asagi harekette çok agriyor ve sağa sola hararettede çok agriyor lütfen yardım edin
  19. B

Parmağım yanlış mi kaynamış acaba

Tamam çok saolyn
  20. B

Parmağım yanlış mi kaynamış acaba

Merhaba 1 aydın parmağım bu şekilde ve büktügümde çok aciyor bende herhalde kırıldı ve yanlış kaynadı diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri