Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Gigabyte Gaming A16 Laptop

anladım. macbook hiç aklıma yatmıyor şuanlık teşekkür ederim. 1787937906 max 60 evet
  2. H

ama oyun oynarım çoğunlukla yine de tavsiye eder misin?
  3. H

merhabalar arkadaşlar masaüstü pc kullanıyordum fakat üniversite için laptopa geçeceğim. biraz araştırmamla bu laptopu buldum.laptoplar hakkında fazla bilgim yok.çoğunlukla oyun için kullanacağım nadiren render ve edit için de kullanabilirim. bu laptop alınır mı? bu bütçe aralığında başka...
  4. H

İkinci El G29 Almak Mantıklı mı?

Teşekkürler yorumunuz için 🥰
  5. H

Galiba 82 dolar kargosu da var çok pahalı malum günümüz kurunda :(
  6. H

:D Anladım çok sağolun 🥰
  7. H

Evet görünüm olarak çok hoşuma gitti fakat bütçemin çok üstünde olucak bu sefer.G29 idare eder mi beni? Simülasyoncuyum zaten.
  8. H

Tavsiyeniz için teşekkürler h vites oluyo galiba, h vites seviyorum hocam oyuzden o tür modelleri tercih etmiyorum
  9. H

Anladım teşekkürler.Rampage v902'den uzak dur diyorsunuz yani
  10. H

Bende çok isterdim ama param guvende direksiyon setlerinde maalesef yok. 1690833815 Dolapdada var orda güvenli ödeyebiliyosun galiba ama 7250TL
  11. H

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler.Test etme gibi bi imkanım olmadığı için hemen güvensem bi sıkıntı olur mu?
  12. H

Arkadaşlar biliyorum çok sorulan bir soru :D fakat şu sıralar direksiyon seti almak istiyorum bütçem kısıtlı sizce Rampage v902 alınır mı? Yoksa https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g29-shifter-1082747757/detay kendimi zorlayıp bunu mu...
Geri