Arama sonuçları: *

1. WinTone01

Çözüldü✓ Monitörüm tam ekran olmuyor

Bu sabah Rampage Glacier GL27R180Q monitörüm geldi ve kurulumunu yaptım. Monitör açıldığında ekranın sol , sağ ve üst kısımlarında şerit şeklinde siyahlık vardı. Faremi monitörün o kısımlarına götüremiyordum. Bu yüzden acaba sorun sürücülerden ya da Windows'dan kaynaklı mı diye bakmak için önce...
  2. WinTone01

Anlık performans düşüşü

Watchdog 2, Gta 5 gibi oyunlarda normal hiç fps drop yemiyordum bir anda fps drop yemeye başladım. 1691357074 68-78 araları dolaşıyor. Isı hedefi 83 ekran kartının zaten anlamadığım kısımda bu oyunlar ekran kartımın ya da işlemcimin tamamını kullanmıyor.
  3. WinTone01

Anlık performans düşüşü

2 aylık bilgisayarımda 2 gün önce bir anda bazı oyunlarda fps drop yemeye başladım. Sebebi sizce ne olabilir? Benchmark testim: https://www.userbenchmark.com/UserRun/63223556
  4. WinTone01

Xbox gamepass aboneliğim gözükmüyor

aynı sorun bende de mevcut bende ne xbox gamepass'ime erişebiliyorum ne de minecraft oynayabiliyorum. Bu sorunu çoğu kişi vpn yükleyerek çözmüş haberin olsun.
  5. WinTone01

Çözüldü✓ GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB ekran kartı sıcaklığı ne olmalıdır?

hangi oyunlarda 76 derece ama ve hangi ayarlarda
  6. WinTone01

Çözüldü✓ GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB ekran kartı sıcaklığı ne olmalıdır?

GeForce Experience üzerinden PUBG için önerilen ayarları yaptım. Oyunu oynarken ekran kartım 84 dereceyi gördü.
  7. WinTone01

İtopyadan sipariş ettiğim hazır sistem bilgisayarımı 2 aydır falan kullanıyorum ve ekran kartımın sıcaklık değerleri normal değilmiş gibi geliyor.
Geri