Arama sonuçları: *

1. B

FİFA 23 GAMEPASS TÜRKÇE YOK

Yok hocam maalesef ingilizce oynuyorum şu an pes ettim çözümü bulamayıp ama zevki düşürüyo baya ya bulursan bir çözüm mutlaka yaz buraya
  2. B

Aynı konum ve aynı internet bağlantısından mı yükledin. Kafayı yemek üzereyim hiç bir konu yok bununla ilgili hiç bir yerde. Kaldırılmadı hocam var gamepasste 23 22
  3. B

Hocam onu biliyorum zaten ama yok.Gamepassden indirdiğim fifa 23de Türkçe dil desteği yok düzeltebilir miyim bu durumu?
  4. B

Arkadaşlar bugün gamepassten fifa 23 indirdim oyuna girdiğimde türkçenin olmadığını farkettim araştırdım ama hiç bir konu yok bununla ilgili. Yardım edebilecek olan var mı yıllar sonra fifa oynamak istemişti canım.
  5. B

Yayın Için Hazır Sistem arıyorum 25-30K Arası.

https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50319 Şuna kıyasla hangisini tercih edersin hocam sen
  6. B

Yayın Için Hazır Sistem arıyorum 25-30K Arası.

Merhaba arkadaşlar. Yayın+ yayında oyun için bir sistem arıyorum. Bütçem 25-30k arası ama 25e yakın olursa iyi olur çünkü 4.800 civarı bir monitör alacağım. AMD işlemcili ve ekran kartı 3070-4060 tercihim. Yayında bana sorun çıkarmasın.32 gb ram olursa çok iyi olur :) böyle bir sistem varsa...
  7. B

Yayın Için Bilgisayar Toplamak Istiyorum.

700W mı sorun çıkardı yoksa markadan mı hocam
  8. B

3070 8 gb işimi görür mü diyorsunuz peki son karar bu mudur arkadaşlar :)
  9. B

hocam önerdiğin kasaya baktımda ram 2x8 kalıyor geliştiremiyorum bir de ekran kartının 8 gb olması kafamı karıştırıyor açıkçası oyunlar 8e yakın vram yiyor zaten yayında sıkıntı çıkar mı 1691110273 hocam Lioncast LS100 satışı kalmamış sanırım ülkemizde. Önerebileceğiniz ek bir kulaklı ve...
  10. B

Merhaba arkadaşlar. Yayın yapmak için bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 30 Bin TL kadar. Önerebileceğiniz bir sistem var mı? En başta 3060 TI 8GB mı RX 6700 XT 12GB mı kararını veremiyorum. Hangisini almalıyım? Oyun + yayın için 6700 xt nin daha iyi olacağını söyledi bir kaç kişi 12gb...
Geri