Arama sonuçları: *

1. P

AM5 contact frame alınır mı?

Acaba bu kit Arctic Liquid Freezer III 420mm ile uyumlu mudur? Daha önce tecrübe etmiş veya bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  2. P

Yardım Arctic liquid freezer ii 420 lian li lancool 3 e montaj

Rev. meselesi var birde rev3 mi almıştınız birde nereden almıştınız acaba?
  3. P

Kasanın ön fanlarını öne doğru yatık kullanıyorsunuz değil mi? II 420mm vardı sizde galiba, şuana kadar ses ile ilgili problem yaşadınız mı? Özellikle soğutucudan gelen ses, pompadan gelen ses gibi
  4. P

Pc bileşenleriniz nedir acaba? monte ederken herhangi bir sorun yaşadınız mı? 1738018260 anakartı x870 tomahawk alma konusunda fikir değiştirdim. Anakart kıyaslaması bir tık zor olur çünkü boyut olarak bir sorun yaratmıyor, mosfet veya vrm'lerin konumu olarak bir sorun olabiliyor ancak tam...
  5. P

RAM: Lexar Ares 32gb DDR5 6000mhz, 43.4 uzunluğu, dolayısıyla bir sorun olacağını düşünmüyorum ram konusunda. Ancak, anakartın VRM leri ve fanlar sorun yaratabilir. Ek olarak, monte ederken kasa fanları ile soğutucu yüzünden monte olamayabilir belki
  6. P

Anakart satın almayı düşünüyorum. Aynı zamana soğutucu ve kasa da almayı düşünüyorum ama bileşenlerin sorunsuz bir şekilde monte olur mu olmaz mı kararsızım. Bazıları sorunsuz oldu , bazıları sığmıyor diyor
  7. P

Soğutucudan memnun musun? Yeterli soğutuyor mu? Veya gereksiz ses yapıyor mu vs? Anladığım kadarıyla ses yaptığı için kasanın fanlarından memnun değilsin. Anakart olarak ne kullanıyorsun?
  8. P

Arctic Liquid Freezer III 420mm ile kasa uyumu

Merhaba, Arctic Liquid Freezer III 420mm veya II 420mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Bunun ile birlikte Lian Li LANCOOL III'ı kasasını almayı düşünüyorum. Çoğu kullanıcı bu soğutucuların bu kasaya uymadığını ancak bir kısmının da sorunsuz bir şekilde sığdığından bahsediyor. Kasa ile gelen...
  9. P

Hocam merhaba, Lianli Lancool III ile arctic liquid freezer II veya III 420mm almayı düşünüyorum. Kasa ile gelen default P14 fanlar ile 420mm sıvı soğutucuyu takarken çoğu insan sorun yaşadığını belirtmiş. Ön fanları monte ederken kapağı açıp sonrasında kapatmışlar. Acaba bu durumda ön fanlar...
  10. P

R7 5800X, RTX 3070 sistemde FPS DROP, takılma sorunu

Ekran kartı: Gigabyte 3070 vision OC. Anakart: ASUS ROG STRIX B550-E Gaming. İşlemci: Ryzen 7 5800X. RAM: Corsair Vengeance 32 GB CL16 3200MHz. Soğutucu: NZXT Kraken X53 240mm. SSD: XPG 1TB SX8100 PCI-e GEN3x4 M.2 2280 SSD (3500 MB okuma / 3000 MB yazma) HDD: Seagate 1TB Ironwolf 64MB 5900RPM...
Geri