Arama sonuçları: *

1. G

Abdullah Gül Üniversitesi

Yurt sorusu için üstteki cevaba bakabilirsin. Makine mühendisliği için AGU resmi sitesini ve YouTube kanalını incelemen daha doğru olacaktır fakat bildiğim kadarıyla Makine Mühendisliği bölümü de genel olarak diğer bölümler gibi öğrencileri gerçekten zorlayan fakat kaliteli bir eğitim veren bir...
  2. G

Okulun özel yurtları var eğer bölüme girenler arasında %10 arasında iseniz yurt burslu olarak kalıyorsunuz. Yurt burslu olunca hem daha az ücret ödüyorsunuz hem de 5 yıl boyunca kalma hakkınız oluyor. Burssuz olanlar ise emin olmamakla beraber her sene seçiliyor diye biliyorum. KYK yurtları...
  3. G

Rica ederim, başka herhangi bir sorun olursa hazırlık veya bölümle ilgili bölümdeki arkadaşlara da sorarak bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. Abdullah Gül Üniversitesi YouTube kanalında da zaten birçok bilgilendirme videosu bulunmakta. Kanalı inceleyerek de birçok konuda bilgi edinebilirsin...
  4. G

Abdullah Gül üniversitesinde Elektrik Elektronik bölümünde hazırlığı yeni bitirmiş birisi olarak hazırlığı geçmek için çalışmak gerektiğini söyleyebilirim. Üniversite kampüsünün küçük olmasının avantaj ve dezavantajları var. Eğitim olarak hazırlıkta zorlanırsınız fakat bitirdiğinizde gerçekten...
Top Bottom