Arama sonuçları: *

1. Sametefe66

70K Bütçeyle Kasa Önerileri

hocam 5000 serisi ekran kartlarına çok şikayet var çok sorunlu diyorlar 4000 serisinden almak istiyorum ne alınabilir 4000 serisinden
  2. Sametefe66

70K Bütçeyle Kasa Önerileri

70K ya sadece kasa olacak monitör klavye mouse var ekran kartının nvidia olmasını işlemcininde amd x3d olmasını istiyorum
  3. Sametefe66

DARMOSHARK TOP 75 HE Alınır mı?

klavye konusunda kafam baya karışık :D bütçe 4 bin civarı ve asıl amacım oyun oynamak bundan dolayı manyetik switch alacağım rapid snaptap vs. var mantıklı gibi
  4. Sametefe66

WRAİTH W75 ALINIR MI ?

çok kronik var diyorlar 0.4mm den aşşağı alınca tuş algılamasını basmama sorunu oluyor diyorlar kullanıcıların çoğu sevmiyor gibi bilemedim
  5. Sametefe66

WRAİTH W75 ALINIR MI ?

darmoshark top75 he nasıl peki
  6. Sametefe66

WRAİTH W75 ALINIR MI ?

bütçem 4 bin küsür w75 almayı düşünüyordum fakat kronikli bir klavye olduğunu yazmışlar başka önerileriniz varmı bu bütçede yada w75 almalımıyım
  7. Sametefe66

2500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

bütce 4k oldu wraith w75 almayı düşünüyorum
  8. Sametefe66

2500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

hocam mad68 in manyetik switch ve sunduğu özellikler daha cezbedici gibi ve boyut olarkata çok takıntım yok benim %75 diye şart değil yani
  9. Sametefe66

2500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

bütçe 2.5k klavye istiyorum aklımda mad68 var birde rgb modeli ile limited arasındaki fark ney yani Magnetic Amber Pro Gateron Everfree Magnetic bu iki switch var arasındaki fark ne aradaki 500 tl lik (2300-2800) fiyat farkına değermi
  10. Sametefe66

Çözüldü✓ İŞLEMCİYE GÖRE ANAKART ÖNERİSİ

peki a520 den hangi ana kartına geçsem kurtarır yani 5700x3d işlemci olacak bir şekilde
  11. Sametefe66

am5 geçsem b650+ryzen 7 7800x3d +ram zaten 20k üstü tutar bu kadar masrafa değermi bilemem 1741637445 b450 kurtarırmı 5700x3d geçersem
  12. Sametefe66

peki ddr4 de kalıp sadece işlemci yükseltecek olursam hangi işlemci mantıklı olur 5 5600 var 3060ti
  13. Sametefe66

işlemci ram ve anakart üçlüsünü değiştirmem gerek yani yanlış anlamadıysam 1741636832 anladım teşekkürler
  14. Sametefe66

yanlış bilmiyorsam o anakart ddr5 bende ddr4 ramler var o anakarta geçersem sadece ram+işlemci değişimi yeterlimi yoksa ssd-soğutucu gibi şeyleri de değiştirmelimiyim
  15. Sametefe66

ryzen 7 7800x3d almayı düşünüyorum elimde a520m-h anakartı var anakart değiştirmeye gerek varmı o işlemci elimdeki ana karta uyumlu mu? yani gerek varsa anakart önerisi olan varmı acaba hem f/p olan hemde sadece performans olan bi anakart önerileri lazım
  16. Sametefe66

!!!PC Bİ ANDA KASMAYA BAŞLADI ÖNEMLİİİ

pc yi yakın zamanda sıfırladım ve hiç öyle steam dışı oyun felanda yüklemedim sanmıyorum hemde çözdüm sorunu hocam normalde ekran kartımdan tiz sesi geliyodu yük altında oyuna girince geliyor win+ctrl+shift+b yapıp ekran kartını resetledim ve düzeldi sorun ama ekran kartımda sorun olduğu...
  17. Sametefe66

hocam şimdi farkettim normalde bir oyuna girdiğim zaman ekran kartından olması lazım bir ince tiz sesi geliyor ama sabit ve az geliyor şimdi ise kesik kesik gelmeye başladı tam güç veremiyor kesiliyor sürekli gibi 1727099986 ve ek olarak oyunu pencereliye aldığım zaman düzeldi o ses sabit...
  18. Sametefe66

arkadaşlar bugün pc yi açtım ve cs2 girdim ve göze takılan kasmalar gözüktü oyunla alakalı sandım zula girdim aynı sorun devam etmekte nedeni ne olabilir
  19. Sametefe66

2-2.5K FIYAT BANDINDA MOUSE

Arkadaşlar Merhaba Oyuncu Mouse Önerisi Aktif Kullandığım Mouse: Darmoshark n3 paw3395 sensörü var 1k hz hızlanma 50g ve tarama hızı 650ips 65gr ise ağırlığı var Bütçem:2-2.5k Claw Tutuş el ise 18-19 cm FPS oyunu oynadığım için 1k hz den daha fazla bi hz ye geçmek istiyorum, fakat şuanki...
  20. Sametefe66

2k fiyat bandında mouse önerisi

Zowie EC3-C - Zowie S1-C - ZOWIE FK1-C aklımdaki mouseler bu cs2 oynuyorum claw tutuşum var bu 3 mouse arasında yada aynı fiyat bandında önerisi olan varmı
Geri