Arama sonuçları: *

1. A

komut ekranı açılma sorunu

anladım tesekkür ederim
  2. A

komut ekranı açılma sorunu

bilgisayar durduk yere şu ekranı açıyor arada. yani iki haftada bir kerede olsa yapıyor bunu. sebebi ne olabilir?
  3. A

Tiktok yüzünden ayrılık:) (içimi döktüm)

dışarı çık kendine hayat edin. sanal olan çoğu şey vakit kaybıyken birde ilişki yapmışsın kardeşim. eğer asosyal biriysen bunu kabullen ve yalnızlığı benimse
  4. A

xdm download manager hatası

yardım pls
  5. A

upupup
  6. A

Kardeşim okul flamasına gitmediği için disiplin yemiş

yaptıkları zaman gidebilirsin hatta böyle bir şey yaparsanız gerekli yerlere şikayet edeceğini söyle hiçbirşey yapamazlar. yıllarca çocukların ailelerin gözünü korkuttular. hakkınızı arayın
  7. A

Karabasan mı gördüm?

defalarca yaşadığım garip olay artık alıştığımdan normal karşılıyorum fakat ilk seferini hatırlıyorum olay geçtikten sonra sabaha kadar uyuyamadım. önerim uzun bir süre öğlenleri uyumamaya çalış eğer çok uykun geliyorsa uyumadan kahve çay gibi uyarıcılar iç ve yatağın rahat biryer olsun başını...
  8. A

5-6 ay önce kurduğumda sorunsuz çalışmasına rağmen tekrar tekrar silip yükleyerek şimdi kurduğum program aşağıdaki hata sebebiyle chrome uzantısında indirme bağlantılarını göstermiyor onun yerine browser monitoring yazıyor. çözümü bilen biri varsa yardım olursa sevinirim. çünkü bu aralıkta ne...
  9. A

Yardım Hava soğutucunun diğer parçaları yakınlığı

çok tesekkurler dostum sistem ekran kartı sogutucu dışında hazır geldi büyük ihtimal psudaki kablolar senin söylediğin gibi fazlalık
  10. A

Çözüldü✓ soundbar çalışmıyor yardım

ses ayarlarında monitörüm ve digital audio (s/pdif) var bunuda seçince ses gelmiyor
  11. A

Çözüldü✓ soundbar çalışmıyor yardım

razer leviathan v2x soundbarı type c usb dönüştürücüyle kasaya taktım fakat sesi hala monitörden alıyorum anakartım wifi destekli değil ama usbyi taktım çalışması gerekmiyormu ????
  12. A

Yardım Hava soğutucunun diğer parçaları yakınlığı

yeni sistem topladım hava soğutucuyu iyi kötü bir şekilde taktım fakat hem ekran kartına hem ramlere çok yakın hatta kenarındaki çengelleri değiyor bir sorun oluştururmu?? fan yüksek hıza aldığımda sanki birseye çarpıyormus gibi ses geliyor. diger sorum yüklenen 2 görselde bazı kablolar boşta...
  13. A

Kasa fanlarını nasıl kontrol edebilirim

ASUS b450m k ii anakarta sahibim sistemim 2 haftalık çoğu şeyi hallettim fakat fanlar cidden sesli çalışıyor en azından nette gezinirken fanların düşük hızlarda çalışmasını istiyorum herhangi bir program veya kasa içinden yapabileceğim bişey varmı. kasa: thermaltake
  14. A

50k sistem önerisi pc toplama sinerji

malesef mönitorde alacağım için en fazla bu kadar çıkarabiliyorum
  15. A

sızdırma olayı bakımı filan derken birde hava sogutucununda performansı izlediğim kadarıyla tatmin edici hocam sagol ilgin için
  16. A

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/RPP38Y1T linkte ki sistemi alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum eksik filan varsa yazarmısınız öneriniz varsa alırım
  17. A

Rtx 4060 ti r5 5600 darboğaz yapar mı?

bende aynı sistemi kullanıcam dostum anakart tercihin ne oldu acaba ??
  18. A

MSI B450M Pro-VDH Max anakart ssd uyumluluğu

MSI B450M Pro-VDH Max anakartına uzun ömürlü 1tb ssd arıyorum samsung980 pronun fazla geleceğini söylediler 970 evo plus uygunmudur veya öneriniz varsa alabilirim
  19. A

bannerlord en ucuza nerden alınır

3 gün sonra bir indirim gözüküyo ama mevsimsel büyük indirim için 21 kasım sonbahar indirimini beklemen lazım
Geri