Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim HyperX Cloud 3 2550 TL

Gamepower kyruse var geçmeli miyim sizce? Dip ses sorunu , genel olarak sesinin kısık olması , mikrofonun pek iyi olmaması gibi şeyler okudum cloud 3 hakkında sizce ne yapayım?
  2. E

🔥İndirim HyperX QuadCast 2699

Peki hocam yine geç kaldık teşekkür ederim.
  3. E

🔥İndirim HyperX QuadCast 2699

İndirim bitti mi prime üyeliğim var fakat bende 4.399 TL. Ve yayın, video vs. için en iyilerinden birisi mi?
  4. E

❌İndirim Bitti! 🔥 BitFenix Nova Mesh SE White Purple Bilgisayar Kasası 🔥 999 TL 🔥 4 Adet ARGB Fan Fiyatına Kasa !

Gamepower Mythril yerine alınır mı? Alınırsa üst kısmına 240 mm radyatör sığar mı? Gamepower Mythril e sığmıyor ve sirkülasyon sorunu var gibi kasamda o yüzden değişmeyi planlıyorum
  5. E

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Anladım peki Xpg summoner tam boy olan nasıl sizce?
  6. E

@Marginale 2000 tl civarı custom klavye toplamak mümkün mü? Mümkünse ak992 tarzında bir klavye yapabilir miyiz? (Çok bilgili değilim bir hatam olursa cahilliğime verin🙂)
  7. E

Hocam attıklarınıza bakıyım dedim de ak992 tam boy herhalde.
  8. E

Hocam xpg summoner speed silver switch almayı düşünüyordum ama mesajları okuyunca düşündürttü beni. Full klavye istiyorum ses tekerli 2000 civarı bütçem var önerebileceğiniz bir klavye var mı?
  9. E

Rampage chily 240 sıvı soğutucunun kablo bağlantısı nasıl yapılır?

Merhabalar. Sıvı soğutmamı ilk başta kendim takmıştım. Sonradan arıza yaptı ve garantiye gönderdim. Şimdi ise kablo bağlantısını yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Anakart:ASUS Prime B560M-K Kitapçıktaki gösterim:
Geri