Arama sonuçları: *

1. Eyüp yılmaz

Mouse lazım ama hiç bilgim yok önerisi olan var mı?

Ne marka modellerden haberim var ne de piyasasından 500-600 taş çatlasa 700 tl bütçem var biliyorum baya az güzel kaliteli ve kablosuz bir mouse için ama bütçe bu. Varsa önerisi olan şimdiden çok teşekkürler.
  2. Eyüp yılmaz

20k ya laptop önerisi

İkinci linke ulaşılamıyor
  3. Eyüp yılmaz

20k ya laptop önerisi

20 bin tl bütçe 1-2 bin oynayabilir. Ders oyun için alıcam en iyi alınabilecek laptop hangisidir? Şöyle bir şey buldum nasıldır acaba
  4. Eyüp yılmaz

Laptop space tuşu sıkıntı çıkartıyor

Laptopun space tuşunu twmizlemek için çıkarttım geri takmaya çalışunca bazen takılmıyor takıldığında da yalama oluyor, çıkıyor. Eksik bir parça veya yanlış yaptığım bir yer mi var acaba?
  5. Eyüp yılmaz

Laptop depolama alanı sorunu

Dosyalarda c diskinin 140 gb alan kapladığını söylüyor ama içindeki dosyaların alanlarını teker teker hesapladığımda 92 gb çıkıyor. 48 gb lik açık nerede olabilir? Neyi kaçırıyorum acaba? Bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.
  6. Eyüp yılmaz

Sinyal arttırıcılar işe yarıyor mu?

fiber olmadığını biliyorum ama hangisi bimiyorum, nereden bakabilirim?
  7. Eyüp yılmaz

Sinyal arttırıcılar işe yarıyor mu?

Ev interneti türktelekom ve benim odamda çekmiyor. Biraz baktım xiaomi mi AC 1200 iyi gibi geldi işe yarar mı boşuna 1000 tl vermek istemiyorum. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
  8. Eyüp yılmaz

11. Sınıf nakilde hangi puana bakarlar

Taşınıyoruz ve nakil aldırmam lazım. Çoğu öğretmenim liseye girdiğimizde bakılan obp ye bakılır dedi,(5,6,7,8 ortalaması) ve bu puan benim gitmek istediğim okula yetiyor. Ama bazıları da en son mezun olduğun sınıfın ortalamasıyla alınıyor dedi ama benim 10. Sınıf ortalamam yetmiyor. Hangi...
  9. Eyüp yılmaz

🔴RDR 2 GEREKSİZ PARLAMA

Grafik ayarlarında aydınlatma kalitesi ve global aydınlatma kalitesini düşürmeyi deneyebilirsiniz.
  10. Eyüp yılmaz

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Ben de çoğunlukla sade araçlara ilgiliyim ama ilk görüşte aşka inanır mısınız? Adlında çokta yazılı ve abzürt değil bence
  11. Eyüp yılmaz

Hocam lcw den aldım link yok maalesef.
  12. Eyüp yılmaz

Olmaz mı hocam
  13. Eyüp yılmaz

şu güzelliği 850₺(kargo dahil 925₺)
  14. Eyüp yılmaz

Lossles scaling çalışıyor mu?

Bu uygulama gerçekten fps artışı yapıyor mu? Sistemim baya kötü ryzen 3 3250U dahili ekran kartı, 8gb(6gb kullanılabilir) ram. Oynayacağım oyunlar rdr2, battlefield 1 gibi oyunlar. Eğer gerçekten işe yarıyorsa 3.5 dolara çok iyi bi hizmet bence.
  15. Eyüp yılmaz

Resident evil village türkçe yama

Arkadaşım bayadır arıyor ama bulamadık. YouTubedaki yamaları denedik, biraz da forumlardakileri denedik ama hiçbiri çalışmadı. Güvenli bi yamayı nerede bulabilirim?
  16. Eyüp yılmaz

11. Sınıfta imamhatipten anadolu lisesine geçilirmiyim

Kaçıncı sınıfta yaptın nakili
  17. Eyüp yılmaz

11. Sınıfta imamhatipten anadolu lisesine geçilirmiyim

Şuan istanbulda imamhatipte okuyorum ve buraya istemeden geldim seneye sinopa taşınacağım, 11. Sınıf imamhatipsen nakil yaptıramassın dendiğini duydum bu durumda nasıl nakil yaptıracağım
  18. Eyüp yılmaz

rdr2 mi rdr2 online mı

Demekki benim yamada sıkıntı var, hangi yamayı kullanıyorsunuz acaba merak ettim hocam
  19. Eyüp yılmaz

Çayı şekersiz mi içiyorsunuz şekerli mi?

Ben normalde şekerli içerim ama babamın zorlamasıyla şekersiz içmeye alıştım artık şekerli içemiyorum
  20. Eyüp yılmaz

rdr2 mi rdr2 online mı

Rdr2 Online ve Rdr2 birlikte iniyor, önce hikayeyi oynamanı öneririm onlinda güzel ama yeni başlayanlar için pek değil bence ayrıca türkçe yama indirirseniz online oynayamıyorsunuz diye biliyorum
Geri