Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Bu laptopu aldım nasıl sizce

basardim sanırım modelde sorun yok dimi bu şekilde uygun
  2. E

15000 TL'ye almıştım ben de sistemden attı buga girdi şimdide 23000 olmuş fena şans gitti ya
  3. E

https://amzn.eu/d/g3s5FNo arkadaslar prime day günlerinden gördüm,kendime dışarıda günlük işlerimi görmek için laptop arıyordum HP g10 250 ile arasında kaldım fakat ddr5 ram,slot çokluğu vs bunu aldım sizce nasıl Akakçe de
  4. E

Yardım 15-20k arası evdeki pcye bağlanmak için laptop.

Arkadaşlar selamlar.Evde masaüstü olarak çok güzel bir sistemim ve internetim var fakat evde çalışmak zor olabiliyor bu yüzden dışarıdan eve bağlanabilecegim tercihen ucuz ve taksitli bir laptop arıyorum,anydesk ve parsec acmasi haricinde şarj ve ısınma öncelik.Renkler vs de cabası YouTube felan...
  5. E

Yardım 8bitdo Ultimate 2c Kablolu Oyun Kolu Wukong Pc & Android Gamepad tuşları karıştı

Arkadaşlar selam bu koldan aldım pişmanım ama konu o değil :D kardeşlerim kolu oynarken bir anda tuşlarda yer dfeğişikli vibration gitmesi vs oldu.360 controller ile düzeltiyorum fakan titreşim vs yok büyük ihtimalle mod vs değiştirdiler yanlışıkla ama bir türlü çözemedim fikri olan varmı ya da...
  6. E

Çözüldü✓ Bilgisayar toplayacağımda hepsi uyumlu mu?

Usta sakın bu paraya bunu alma arkadaşlar öneri yapicaktir kutulu Windows key falan sakın almayın
  7. E

Yardım Aldığım ürün doğru mu ve uygun fiyatlı mi?

arkadaslar bu ürünü aldım 8Bitdo ultimate 2c dimi satıcı gayet güvenilir duruyor.trde daha pahalı diye denk gelince hemen aldım sizce değer mi ? https://a.aliexpress.com/_oCo4XTL
  8. E

🔥İndirim ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Sıvı Soğutma 2999 TL

Zoko dk431 e sığar mı arkadaşlar
  9. E

Oyun arkadaşı arıyorum

selamlar ben de ekledim
  10. E

Öneri Ak 400 zero dark plustan artic liquid freezer 3 e geçilir mi

Arkadaşlar liquid 3 forumda gördüm 3750 e geliyor. Elimdeki soğutucudan çok farklı olur mu(Ak 400 zero dark plus) 7800x3d işlemcim b650 tomahawk MSI anakartim.
  11. E

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 360 Black 3795 TL

Zoko amiral dk431 e sığar mı arkadaşlar
  12. E

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Merhaba x20 yi alabildiniz mi
  13. E

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

Adresi farklı bir il girersem nolur mesela bir yakınımın ? nasıl bir problem yaşıyabilirim e simde
  14. E

Chatgpt ortak aranıyor

Evet kullanıyorum
  15. E

Amd ryzen 7 9800x3d için anakart tavsiyesi verirmisiniz

Biraz daha arttırabilirseni MSI mag b650 TOMAHAWK öneririm
  16. E

Sistemim ne kadar eder

Güncel
  17. E

Sistemim ne kadar eder

Arkadaşlar maddi durumdan dolayı sistemimi satmak Ne kadar eder sizce.Butun parçalar 0 ve çoğu 1 aylık kutulu faturalı İşlemci: 7800x3d tray Ekran kartı:Galax4070 süper ti SG 4 Fanli modeli Anakart:msi tomahawk b650 wifi İşlemci soğutucu: ak400 zero dark plus Kasa: zoko amiral dk431 Ssd 2 adet...
  18. E

4070 süper ti 7800x3d Sistemim nasıl olmuş?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-cooler-master-masterbox-td500-v2-siyah-argb-usb-3-2-tempered-glass-atx-mid-tower-kasa-fiyati,277747201.html bu model kasa nasıldır?
  19. E

4070 süper ti 7800x3d Sistemim nasıl olmuş?

Yani eski parçalarla da birleştirme yaptım ama ekran kartı ve işlemci 54 k diğer bilesenlerde linklerdeki fiyatları ile 1727384441 2.5-3 k civarlarında var mıdır?
Geri