Arama sonuçları: *

1. K

B450 anakarta PCI Express 2 kart bağlanır mı?

Arkadaşlar ekran kartımı sattığım için elimde eski bir kart olan 4670'i sisteme takacağım. Çalışır halde emekliye ayırdığım bir karttı lakin 10 yılı aşkın bir süredir ekran kartı bekliyor. Bunu B450 anakarta takabilir miyim? ekran kartının herhangi bir güç girişi yok sanırım gücü anakarttan...
  2. K

Ekran kartı stokları ne zaman yenilenir?

Arkadaşlar 3060ti almayı düşünüyorum ama stok yok. Ne zaman yenileneceği ile ilgili bir bilgi duyum vs alan varmı aramızda? Elimde Gigabyte RX5700XT ekran kartı var. Satıp satmamakta kararsız kaldım. 5500 5400 lira bandında teklifler var şu anda. Stoklar ne zaman yenilenir yenilendiğinde...
  3. K

Rx 5700 XT İle Sistem

5700 XT nitro lu sistem bende düşünüyorum ama malesef şu aralar toplanılan sistemlerde f/p yi yakalamak adına soğutma performansı bazında düzgün kasa seçilmiyor ve seçeneklerde de düzgün kasalar olmuyor (Aerocool One, Dark Guardian gibi mesh kasalar). ayrıca kartlarda da argb desteği olmuyor...
  4. K

Asrock B450M Pro4 kart nasıldır?

arada 200 liradan daha fazla bir fark var ve malesef bütçemi aşıyor. Asrock özelinde konuşursak bir yorumunuz var mı?
  5. K

Asrock B450M Pro4 kart nasıldır?

Dostlar selamlar. Başlıktaki kartı almayı düşünüyorum. Özellik olarak baya dolu bir kart fiyatına rağmen. Aramızda kullanan var mı bu kartı?
  6. K

5700XT RYZEN3600 PSU seçimi

Dostlar selamlar. RGB kasa ve ram için (2x8 3000mhz) Ryzen3600 ve Sapphire pulse 5700XT için 550W PSU Yeterli olur mu? Genelde 1080p ultra ayarlar kullanılacak ancak 2k ultrada oynamayı düşünüyorum. önerilen değer 650 olduğu için arada kaldım.
  7. K

7bin bütçeyle bana bi oyun bilgisayarı toplarmısınız

Sinerji üzerinden GIGABYTE B450M S2H Anakart RYZEN 3600 İşlemci MSI RX5700 MECH GP 8GB OC ekran kartı XPG 2x8 GB 3000Mhz D41 RGB Ram Kingston Hyper Fury 240 GB SSD Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+Psu Kasa Montaj, Test ve Driver Kurulum Hizmeti 6750 TL
  8. K

ASUS B450M Dragon Bulk Gaming Anakart

VRM soğutucusu yokmuş sanırım bu yüzden uzak durulması gerektiği konuşuluyor bazı forumlarda siz ne düşünüyorsunuz? Birde RGB konusunda bilginiz var mı?
  9. K

ASUS B450M Dragon Bulk Gaming Anakart

Dostlar selamlar Başlıktaki kart nasıldır? Kullanan arkadaşlar var mı aramızda? RGB desteği ve 7.1 ses çıkış desteği var mı acaba? Ryzen 3600 ve RTX 2070 için uygun bir kartmıdır? OC performansı iyi midir? Bilen arkadaşlardan yorumlamalarını rica ediyorum
  10. K

Sistem topluyorum yardımınıza ihtiyacım var.

öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. RX5700 ün 2060 dan daha iyi bir kart olduğunu düşünüyorum. 2060supere de çıkamadığım için malesef 2060 ı eledim. onun dışında incehesapta hazır toplanmış olan bir sistem gözüme çarptı biraz özelleştirmeyle 6994 tl ye b450m dragon anakart ryzen 5 3600 asus...
  11. K

Sistem topluyorum yardımınıza ihtiyacım var.

Selamlar dostlar. Yeni bir sistem toplayacağım. Kasa için bütçem 6500 civarında. Aklımda bir sistem var ama sizce bileşenler uyumlu mu ve doğru seçimler mi bu konuda bilgili arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Öncelikle sistemi sinerji üzerinden toplamayı düşünüyorum zira araştırmalarım...
Geri