Arama sonuçları: *

1. Q

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

hocam direkt bana kargolayın :D
  2. Q

renk hosuma gitti ama pisman olucagimi düşünüyorum sistemde siyahtan farklı renk yok 1763324651 evet x9 şu an gerçekten çok uygun fiyatta ama rengi itiyor beni sanırım şu an kablosuz kulaklık işini biraz daha bekleteceğim hali hazırda kullandığım kulaklıktan memnunum zaten tek istediğim...
  3. Q

Hikayeli oyun daha cok severim arada bir fps oyunu oynarım 3K fiyatıyla v9 pro alınabilir bir seçenek ise almayı düşünüyorum
  4. Q

bende siyah veya beyaz stok bekliyorum ama muhtemelen bi süre gelmez gelsede fiyat farkı epey olur o yüzden hala kararsızım. Hali hazırda kraken v3x kullanıyorum iem veya kablosuza gecis yapacağım. 1763307587 Mchose V9 pro da düşünüyorum renginden dolayı ama ne kadar kalite farkı var bilmiyorum
  5. Q

Fantech Shooter lll vs Machenike G1 Pro

teşekkürler
  6. Q

Fantech Shooter lll vs Machenike G1 Pro

hocam gale hall mu satın aldınız eğer aldıysanız nasıl memnun musunuz
  7. Q

20cm palm-claw arası Mouse

tutuştan ziyade ürün olarak hangisi alınmalı
  8. Q

hayır yukarda yazdım vxe r1 mi 2.el sıfıra yakın hyperx haste 2 wireless mı
  9. Q

O kadar mesaj var ama hala soruma cevap alamadım yardımcı olur musunuz.
  10. Q

bilmiyorum ki ben hesabı cok once acip kullanmamıştım eğer yeni 5 hesapla cashabck aldıysan tc istemiyordue
  11. Q

tc kimlik bilgisi istemiyor muydu
  12. Q

iyzico ve parolapara kampanyalarını kullandım
  13. Q

1600 liraya VXE R1 mi almalıyım yoksa 1 ay kullanılmış kutu içeriği tam faturalı mediamarkttan alınmış HyperX Haste 2 wireless mı
  14. Q

Eski Laptop işime yarar mı

söylesen serbest piyasa derler hocam öyleleri cok maalesef sıfır fiyatına 2.el satıyorlar 1746722820 bütceyi biraz daha arttırıp sıfır alacağım gibi duruyor teşekkürler yardımınız için
  15. Q

bu verilen para değmicekse biraz daha ekleyip düzgün bisey almak daha mantıklı geldi ekran ve pil cok arttiriyor ikisi tahmini 4.5 dedi bilgisayarcı
  16. Q

ekranı falan bozulmadan önce bilgisayar cok yavaştı youtube bile zor açıyordu hdd yüzünden sanırım
  17. Q

https://www.epey.com/laptop/hp-15-db0001nt-4ju39ea.html Bende bu laptoptan var ekranı ve pili bozuk ikisinide yaptırsam, ssd taksam, termal macun değiştirsem, 8gb ram daha taksam toplam 7K falan tutuyor sanırım. Gündelik işlerde üniversite için işime yarar mı.
  18. Q

680TL Mouse Önerileriniz

güzel mi hocam
  19. Q

PULSEFİRE HASTE 2 CORE ALINIR MI

hocam haste 2 core modelini mi aldınız eğer aldıysanız memnun musunuz şu an 1800 lira fiyatı var
Geri