Arama sonuçları: *

1. B

Cs2 4;3 çözünürlük 16;9 nasıl yapılır

Merhaba uzun zamandır cs2 yi ve csgo yu 4;3 çözünürlükte 16;9 şekilde oynuyordum bugün nvidia app güncellemesi yaptıktan sonra oyunum 60 hz sabit ve 4;3 şekilde kaldı çözümü varsa belirtirseniz sevinirim
  2. B

Aoc 27g4x monitör iç menü oyun ayarları kitli

Merhaba aoc 27g4x monitörü playstation için kullanıyorum monitör sabit 60hz ve oyun ayarları menüsü kilitli yardımcı olursanız sevinirim.
  3. B

2500 tl ye kadar Oyuncu Kulaklığı önerisi

bu iki kulaklık arasında kaldım dostlar sizce hangisi daha mantıklı önerilerinize açığım
  4. B

Flort Aşamasını Nasıl Geçeriz

Benim konuştuğum kız alıngandı şaka yaparak konu ilerliyordu yeni konuşar açıldıkça çılıyordu bugüne kadar öyle geldi
  5. B

1 saat önce yaptım eski sevgilisini unutamamış birde bilmedigim birksç hesaptsn bahsetti bence bu iş olmayacak gibi soğuyorum galiba
  6. B

bugün açılabilirdim ama biraz daha tanımak istiyorum kendisini belki böylesi daha saglıklı olur benden başka biriyle konuştugunu da zannetmiyorum ama genede yanıtlarınız için teşekkürler bugün kız arkadaşlarıyla gün gibi bir şey yapıyorlar o yüzden de fazla sıkıştırmıyorum
  7. B

Ahahah yok ya sonuç olumlu olur heralde 1702547142 Çok çalıştıgım için denk gelemiyorum ama buluşma ayarlamaya çalışıcam teşekkür ederim
  8. B

Sorayım şimdi
  9. B

zorda kaldıgım durum iki gün önce uyku testine girmiştim 4-5 kere yazmış ben uyuyorken ama dedigin gibi daha zorda nasıl olacagını denemem gerekiyor teşekkür ederim 1702498421 ahahah iki hafız kapışıyorlardı bi video vardı o bizim videomuz oldu ben ona kurra hafız diyorum o bana taş gibi hafız...
  10. B

kanka onları söyleyemedim dersde bile konuşmak istiyor tamam iyi de benide işimden ediyor :) vallaha biraz daha yumuşarsak edecegim bakalım
  11. B

Sabah 6 gibi yazışıyoruz bide Mesaiden sonra gün bitene kadar aralıksız konuşabiliyoruz hani kimisi konu da bulamıyor bizde pek öyle olmuyor belki iki taraf istedigi için olabilir ama diyalog güzel 1702488982 yani bazen hızlı davranmadığımız için kaybediyoruz ama geçen gün şöyle bi olay olmuş...
  12. B

daha 2 hafta oldu erken degilmi aralıklı konuşuyorduk da tam olarak 2 hafta olmuştur
  13. B

Yeni bir kızla tanıştım çok nezih birisi bana beni sevdigini hissettiriyor ama flört müyüz arkadaş mıyız çözemiyorum
  14. B

Öneri 4K monitör tavsiyesi

https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574?gclid=CjwKCAjw5remBhBiEiwAxL2M954Htyxd24hHaFEph87wnbAk8HbMzFzHq7Jd0zHhGOW8MVDthi3K0BoCoHAQAvD_BwE 1691238681 Hiç uğraşma 4k ile al geç
  15. B

SAMSUNG LS24AG300NRXUF Monitor Alınır Mı?

vallaha daha 1 ay oldu kullanalı benim saç tipim seyrek ve güçsüzdü şuan gene seyrek ama taş gibi bide prp yaptıracağım üstüne saç çıkarmı bilmiyorum
  16. B

:) saç dökülmesi :)
  17. B

bende böyle takılıyorum 😂😂
  18. B

yorumun için teşekkür ederim şimdi bi monitör daha buldum bu nasıldır acaba https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-vg248qg-24-gaming-led-freesync-ve-g-sync-uyumlu-0-5ms-165hz-dp-hdmı-dvı-mm-vesa-monitör-1217389.html 1691223830 bende de sürekli birşeyler değişiyor kararsızım :ROFLMAO:
  19. B

bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum asus hem çok eski duruyor hemde çerçevesi çok büyük samsung daha mantıklı gibi teşekkür ediyorum yorumun için.
  20. B

Media Mark da %5 sepet indirimi varmış uzun zamandır monitor arıyordum casper baktım msı asus baktım en son olarak bu monitörü buldum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ls24ag300nrxuf-odyssey-g3-24-1-ms-144-hz-full-hd-çerçevesiz-gaming-monitör-siyah-1227872.html kullanan varsa...
Geri