Arama sonuçları: *

1. H

Yardım kasayı temizledim pc fanım çalışmıyor

nerde kanka güç girişi
  2. H

Yardım kasayı temizledim pc fanım çalışmıyor

power boost vk-p1882b 650w atx usb 3.0 mesh led fan siyah kasa modelim bu arkadaslar az önce temizledim içini 3 tane fanım çalışmıyor ama en taraf en altaki fanım donmuyor ışıkları yanıyo sebebi nedir
  3. H

Yardım Monitörümden ses gelmiyor

Aoc 25g3zm monitörüm itopyadan aldım sitede hoparlör yok gözüküyo epeyde ise haparlör var gözüküyo monitörün kayıttan yürütte ise hoparlör gözüküyo fakat ses gelmiyo monıtör hoparlörünü aktif etmeyi bilen lütfen yardım etsin
  4. H

Hyperx cloud 3 vs Logitech G435

Hyperx Cloud 3 Kulaklığım var 15 şubat 2024 tarihinde aldım satıp üstüne para ekleyip kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum sizce mantıklımı aklımdaki kulaklık logitech G435
  5. H

Yardım Mediamarktan aldığım hyperx cloud 2 boğuk ses sorunu

evet hem valo hem zula şarkı dinlerken falanda bazı şarkılarda cok belli oluyo 1706292356 hocam link atarmısın yazdımda youtuba bulamadım
  6. H

ne yapacağımı bilmiyorum hocam firmwareden ne yapcagım yardım olurmusun sana zahmet
  7. H

Hyperx 2 cloud sorunu

aynı şekil bende bugun aldım sesler boğuk gibi basslar fazla gibi tizler az ses boğukl gibi kafayı yyıyecem
  8. H

Arkadaşlar bugun hyperx cloud 2 aldım mediamarkt mağazasından ama sesler çok basslı tizler az ses boğuk geliyor yardımcı olabilecek varmı ayar yapabileceğim yer falan mediamarkt hijyen ürünü diye iade yapmıyor
  9. H

Hazır Sistem Montajı Vatan

teşşekür ederim kafamda soru işaretiydi cevapladığın için saol
  10. H

Hazır Sistem Montajı Vatan

Arkadaşlar Dün Vatandan https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-pro-h610m-e-arc-a750-500gb-ssd-16gb-ram.html bu bilgisayarın siparişini verdim ama sistem montajı yapılsın veya yapılmasın diye işaret yoktu vatanda baktıgım diğer sistemlerde seçebiliyorsunuz ama bunda seçim yoktu...
  11. H

10 yıllık sistem güçlendirme yardım

Anakartım Ecs- H61H2-M2 İşlemcim İ3-2100CPU 3.10 ghz Ram 4 Gb Bu Sistemi Valorant Düşük Ayarlarda Oynanabilcek siteme çevirmek istiyorum 2500 TL'ye parça önerir misiniz? anlayan arkadaslar bilgim yok 120gb ssd 8gb ram + işlemciyle uyumlu ekran kartı alsam oynayabilirmiyim
Geri