Arama sonuçları: *

1. A

Windows 11 güvenli ön yükleme desteklenmiyor

Herkese merhabalar Windows 11 kullanıyorum ve msi32 den bakınca güvenli ön yüklemenin karşısında desteklenemiyor yazmıyor bu hatadan dolayı fifa23 valorant tarzı oyunları oynayamıyorum hata alıyorum secury bu sorunu çözmek için denediğim yöntemler şunlar =====>secury boot/Windows uefi/bios...
  2. A

Windows 11 güvenli ön yükleme desteklenemiyor hatası.

Herkese merhabalar Windows 11 kullanıyorum ve msi32 den bakınca güvenli ön yüklemenin karşısında desteklenemiyor yazmıyor bu hatadan dolayı fifa23 valorant tarzı oyunları oynayamıyorum hata alıyorum secury bu sorunu çözmek için denediğim yöntemler şunlar =====>secury boot/Windows uefi/bios...
  3. A

Windows 11 güvenli ön yükleme desteklenemiyor

Valorant ve fifa gibi oyunları açmıyor güvenli ön yüklemeyi etkinleştirin diyor fakat etkinleştiremediğim için bu oyunları oynayamıyorum
  4. A

Ön yükleme desteklenemiyor yazıyor ön yükleme açık kapalı var yok değilde direkt desteklenemiyor yazıyor
  5. A

Açtım olmuyor çünkü desteklemiyor
  6. A

Merhabalar Windows 11 kullanıyorum ve güvenli ön yükleme desteklenemiyor diyor secury boot dahil neredeyse her şeyi denedim ama düzelmedi Windows 10 a geçsem düzelirmi Anakart Asus prime b450 mk ii
  7. A

Güvenli ön yükleme hatası

8. A

Asus prime b450 mk ii
  9. A

Merhabalar Windows 11 kullanıyorum ve güvenli ön yükleme desteklenemiyor diyor secury boot dahil neredeyse her şeyi denedim ama düzelmedi Windows 10 a geçsem düzelirmi
  10. A

Windows 11 Güvenli ön yükleme hatası

Evet ama bir işe yaramadı
  11. A

Windows 11 Güvenli ön yükleme hatası

Merhabalar ben Windows 11 kullanıyorum ve valorant fifa gibi oyunlar oynamaya çalışırken güvenli ön yüklemeyi etkinleştirin diyor fakat ayarlara girdiğimde ise güvenli ön yükleme desteklenemiyor diyor Windows 10 geçsem düzelirmi (anakart : Asus prime b450mk ii
Geri